Παγιδευμένοι: Σούπερ spoiler - Αποκαλύπτεται ότι έχει κρυφή κόρη ο...

Έρχονται τα πάνω κάτω στην σειρά!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Παγιδευμένοι: Σούπερ spoiler - Αποκαλύπτεται ότι έχει κρυφή κόρη ο...

Ο ΑΝΤ1 μείωσε τις ημέρες προβολής της νέας του σειράς, Παγιδευμένοι, από τρεις σε δυο λόγω του ότι υπήρχαν κάτι προβλήματα με τα γυρίσματα και τις άδειες σε εξωτερικούς χώρους και αύξησε την ανυπομονησία του τηλεοπτικού κοινού για την συνέχεια της πλοκής. Το τελευταίο επεισόδιο άφησε τους τηλεθεατές σε ένα πολύ κομβικό σημείο: Η Άννα αποκαλύπτει στον Άγγελο κοιτώντας τον στα μάτια πως γνωρίζει ότι είναι ο δολοφόνος της αδερφής της.

Το Youweekly.gr γνωρίζει την συνέχεια, δηλαδή πως ο Άγγελος θα μπει φυλακή αλλά θα δείξει με τον δάχτυλο τον ίδιο του τον πατέρα στην αστυνομία και θα ισχυριστεί πως αυτός είναι τελικά ο δολοφόνος της Μυρτώς - ΣΟΚ- (δείτε εδώ αναλυτικά τι θα κάνει ο πατέρας του μετά από αυτό), αλλά και μια ακόμα πληροφορία που θα σοκάρει τους πάντες:

Υπάρχει ένα κρυφό παιδί, μια κοπέλα που θα εμφανιστεί και θα ταράξει τα νερά στους Παγιδευμένους

Η εν λόγω κοπέλα θα φτάσει μια μέρα στο αστυνομικό τμήμα κατηγορούμενη για κλοπή και θα ζητήσει επιτακτικά να δει τον Ανδρέα! Όσα θα ακολουθήσουν θα σοκάρουν τον αστυνομικό αφού η ίδια θα ισχυριστεί πως είναι κόρη μιας πρώην συντρόφου του και στην ουσία θα του ανακοινώσει πως είναι ο πατέρας της.

Παγιδευμένοι ο ανδρέας έχει παιδί

Λίγο αργότερα ο Ανδρέας θα βρει ένα σημείωμα στα γραφείο του και ο αρχικός πανικός θα μετατραπεί σε τρόμο…