Δυστυχώς: Η ξαφνική απόφαση του Mega για την σειρά Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Τηλεθεατές κουράγιο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δυστυχώς: Η ξαφνική απόφαση του Mega για την σειρά Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Η νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο Mega, Maestro, έχει φέρει τα πάνω κάτω από τα πρώτα κιόλας δυο επεισόδια καθώς αγγίζει θέματα κοινωνικού περιεχομένου που κάθε μέρα συναντάμε, δυστυχώς...

Ειδικά το χθεσινοβραδινό 20/10 επεισόδιο με την σκηνή του ξυλοδαρμού (δείτε εδώ το ανατριχιαστικό απόσπασμα) σχολιάστηκε αρκετά στο twitter από το τηλεοπτικό κοινό.

Κι εκεί που όλοι οι φαν της σειράς έχουν μείνει με το στόμα ανοιχτό και περιμένουν πως και πως να παρακολουθήσουν το επόμενο επεισόδιο, οι ιθύνοντες του σταθμού τους κόβουν τα φτερά με την απόφασή τους!

Όπως αποκαλύφθηκε το νέο trailer που κυκλοφόρησε πριν από λίγα λεπτά η σειρά ΔΕΝ θα προβληθεί την επόμενη Πέμπτη 27/10 αλλά για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους μεταφέρεται για τις 3/11!

Μια εβδομάδα χωρίς Maestro, αντέχετε;

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο της σειράς Maestro

Την παρεπόμενη Πέμπτη θα δούμε την οικογένεια της Κλέλιας να συγκρούεται, με την ίδια να επιτίθεται στη μάνα της, λέγοντας πως δεν είναι αρκετά καλή μητέρα. Εκείνη αλλά και ο αδερφός της μαθαίνουν για την εγκληματική δράση των γονιών τους.

Η Κλέλια τελικά βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι του Ορέστη, όπου οι δυο τους έρχονται πιο κοντά. Η Χάρις συμβουλεύει τον Ορέστη να είναι προσεκτικός και να προσέχει την εγγονή της.