Love Island: Είναι ναυαγοσώστης, κομμωτής και προπονητής κολύμβησης - Ο νέος παίκτης που έφερε με το καλημέρα καυγάδες

Βρίσκεται μονάχα λίγες ώρες στη βίλα, ωστόσο έχει καταφέρει να στρέψει όλα τα βλέμματα πάνω του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Love Island: Είναι ναυαγοσώστης, κομμωτής και προπονητής κολύμβησης - Ο νέος παίκτης που έφερε με το καλημέρα καυγάδες

Στην βίλα του Love Island εισέβαλλε αυτήν την εβδομάδα ο Χρήστος Σούζος, ο οποίος με το καλημέρα προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις και εντάσεις, ενώ μάλιστα εξαιτίας του τσακώθηκαν και μερικά ζευγάρια.

Πάμε λοιπόν να μάθουμε μερικά παραπάνω πράγματα για τον πολυσυζητημένο νέο παίκτη του ριάλιτι αγάπης.

Λίγα λόγια για τον νέο παίκτη του Love Island, Χρήστο Σούζο

Ο Χρήστος Σούζος είναι 28 ετών. Εργάζεται ως ναυαγοσώστης και στο ζώδιο είναι Λέων. Μέχρι την ηλικία των τριών ετών έμενε στη Θεσσαλονίκη. Στη συνέχεια εγκαταστάθηκε μαζί με την οικογένειά του στην Κέρκυρα. Σπούδασε προπονητική κολυμβητών και πλέον εργάζεται ως ναυαγοσώστης.

Ως άνθρωπος είναι συναισθηματικός, δημιουργικός και δυναμικός ενώ του αρέσει να παίζει κιθάρα και να τραγουδάει.

Είναι παιδί των σχέσεων, έχει κάνει 5 μεγάλες σχέσεις με μεγαλύτερη διάρκεια τα 2,5 χρόνια. Χώρισε πρόσφατα από μια σχέση που κράτησε 2 χρόνια επειδή του έληξε το ερωτικό. Ονειρεύεται στο μέλλον να κάνει οικογένεια με παιδιά.

Μία κοπέλα για να μπει στην καρδιά του θα πρέπει πάνω από όλα να είναι ευγενική, να είναι περιποιημένη με καθαρό δέρμα και ωραία μάτια. Στο φλερτ απολαμβάνει να κάνει εκείνος το πρώτο βήμα.

Έρχεται στο Love Island γιατί του αρέσουν οι προκλήσεις και τον εξιτάρει που στη βίλα θα έχει ωραίες γυναίκες και άντρες και θα υπάρχει ανταγωνισμός... Στο τέλος θα κερδίσει ο καλύτερος χαρακτήρας και ο Χρήστος πιστεύει ότι σε αυτό δεν μπορεί να τον ανταγωνιστεί κανείς!

Αυτήν την κοπέλα διάλεξε για ταίρι του ο Χρήστος - Ποιο ζευγάρι διέλυσε

Εκείνος λοιπόν έπρεπε στο 20/10 επεισόδιο να διαλέξει το ταίρι του, κάτι που σίγουρα θα έφερε ταραχές, μιας και ήταν σχεδόν σίγουρο πως θα διαλύσει κάποιο ζευγάρι.

Τελικά, η Κατερίνα, η μόνη κοπέλα single διάλεξε για ζευγάρι της τον Παναγιώτη, που ήταν επίσης single και ο Χρήστος την Μαρία που είναι κανονικό ζευγάρι με τον Αργύρη, με αποτέλεσμα να φέρει τρελές εντάσεις στη βίλα, μιας και μέχρι τότε έλεγε πως θα διαλέξει την Κλαούντια, που ούτως ή άλλως δεν τα πάει καλά με το ταίρι της, τον Αλέξανδρο.

Έτσι λοιπόν η κίνηση αυτή προκάλεσε σούσουρο, ωστόσο στο τέλος κάπως ηρέμησαν τα πνεύματα.