Asia Express: Άναυδοι όλοι - Ο Πέτρος Πολυχρονίδης τους ανακοίνωσε πως...

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Asia Express: Άναυδοι όλοι - Ο Πέτρος Πολυχρονίδης τους ανακοίνωσε πως...

Μπορεί οι παίκτες του Asia Express να έχουν επιστρέψει στην ρουτίνα τους και να έχουν βρει τον παλιό τους εαυτό (δείτε εδώ πόσα κιλά έχασε ο Fipster στην Καμπότζη), ωστόσο το βράδυ της Παρασκευής 21/10, άλλο ένα επεισόδιο προβάλλεται στο κανάλι του STAR.

Μάλιστα, ξεκίνησε πολύ δυναμικά, αφού ο Πέτρος Πολυχρονίδης ανακοίνωσε σε όλους πως ένα νέο ζευγάρι μπήκε για να διαγωνιστεί. Ο λόγος για τον Γιάννη Αϊβάζη και τον Λευτέρη Δημηρόπουλο. Η εμφάνισή τους τους άφησε όλους άναυδους, με τους ίδιους να αντιλαμβάνονται πως δεν είναι όλοι χαρούμενοι με την άφιξή τους. Αυτό τους δυσαρέστησε, καθώς δεν θεωρούν πως είναι σωστό, αλλά αυτό δεν θα τους πτοήσει σε καμία περίπτωση. Είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να αποδείξουν τι αξίζουν.

Ο Γιάννης Αϊβάζης και ο Λευτέρης Δημηρόπουλος στο Asia Express

«Νιώθω ότι είναι πολύ ανταγωνιστικοί, δεν τον ξέρω τον Αϊβάζη, δεν έχουμε συναναστραφεί, φαίνεται όμως, μπήκαν και οι δύο με μια διάθεση τύπου… “Ήρθαμε να σας κερδίσουμε”», είπε χαρακτηριστικά ο Fipster.

Ο Γιάννης Αϊβάζης αντιλήφθηκε αμέσως το μουδιασμένο κλίμα μετά τα πρώτα λεπτά της εμφάνισής του: «Υπάρχουν κάποιοι που χαρήκανε σίγουρα και φάνηκε αυτό. Είναι τρομερή η αίσθηση του ανταγωνισμού και του συναγωνισμού, αρκεί να υπάρχει θετική ενέργεια, δεν υπάρχει τόση. Το να μπαίνεις μέσα και να μην σου μιλάνε, είναι απίστευτο, χαζό. Είναι τραγικό», σχολίασε ο ηθοποιός.

Επική στιγμή στο παιχνίδι: Παράτησε τη δοκιμασία για να πιει καφέ

Πριν από λίγες μέρες, στις 14/10, το Asia Express όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του STAR ξεκίνησε. Φυσικά, οι εξελίξεις για μια ακόμη φορά ήταν άκρως καταιγιστικές μιας και οι παίκτες έμειναν σε σοκ μόλις αντίκρισαν το ζευγάρι που επέστρεψε και πάλι στο παιχνίδι -δείτε εδώ αναλυτικά.

Η Κατ Κατ ωστόσο, αφού επέστρεψε στο παιχνίδι και τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό, έκανε πάλι το θαύμα της. Η ίδια φάνηκε αρκετά χαλαρή καθώς αντί να συνεχίσει την δοκιμασία της, αποφάσισε πως ήταν η κατάλληλη στιγμή για να πιει έναν καφέ.

Ωστόσο, τίποτα δεν είναι εύκολο αφού ακόμη και ο καφές παραλίγο να της βγει ξινός. Συγκεκριμένα, προκειμένου να της δώσουν δωρεάν καφέ, έλεγε ότι είναι μια φτωχή celebrity.