Πρωινό μας: Έκτακτες αλλαγές στον ΣΚΑΙ - Τέλος από την πρωινή ζώνη του ΣΚΑΙ η Φαίη Σκορδά;

Γιατί σκέφτονται να μετακινήσουν την εκπομπή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDP Photos
NDP Photos

Την ανατροπή της ιστορικής απόφασης να παραδώσει την πρωινή ζώνη στην ψυχαγωγία φέρεται να επεξεργάζεται ο ΣΚΑΙ. Η ηχηρή μεταγραφή της Φαίης Σκορδά στο κανάλι του Φαλήρου ανέτρεψε έναν απαράβατο -έως τώρα- κανόνα του ΣΚΑΙ ότι μέχρι τουλάχιστον τις 12:00 ο τηλεοπτικός αέρα του σταθμού ανήκει αποκλειστικά στην ενημέρωση.

Σενάρια μετακίνησης της Φαίης Σκορδά στο 12.00-14.00

Το αποτελέσματα της ανατροπής αυτής, με την είσοδο της εκπομπής Πρωινό μας στις 10.00-12.00 και την μετακίνηση των Αταίριαστων στις 12.00-14.00, για την ώρα δεν δικαιώνουν τους εμπνευστές της. Σύμφωνα με πληροφορίες της Real, υποχώρηση των ποσοστών τηλεθέασης στην εκπομπή της Φαίης σε σχέση με τη δυναμική της πρεμιέρα, φέρνει στο προσκήνιο σενάρια νέας αλλαγής, ενώ πυκνώνουν οι φωνές αμφισβήτησης για την ορθότητα της αρχικής απόφασης να παραδοθεί το slot 10.00-12.00 στην ψυχαγωγία.

Λιγότερο από δυο μήνες από την έναρξη της σεζόν, ο ΣΚΑΙ φαίνεται ότι ανοίγει έναν ακόμα ασκό του Αιόλου, καθώς για να προχωρήσει το σενάριο της μετακίνησης της Φαίης Σκορδά στις 12.00-14.00, θα απαιτηθεί επαναδιαπραγμάτευση του ισχυρού συμβολαίου τριετούς διάρκειας.

Το σίγουρο είναι πάντως ότι το Πρωινό Μας φεύγει από την πρωινή ζώνη την 28η Οκτωβρίου!

Σενάρια μετακίνησης της Φαίης Σκορδά στο 12.00-14.00

Η σπόντα της για τα νούμερα τηλεθέασης

Με ανεβασμένη διάθεση και χιούμορ ξεκίνησε την εκπομπή της το πρωί της Τετάρτης 19/10 η Φαίη Σκορδά, η οποία, όμως, δεν δίστασε να εκφράσει έμμεσα το παράπονό της για τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει το τελευταίο διάστημα (δείτε εδώ αναλυτικά).

Έτσι, λοιπόν, προχωρώντας στην ροή του προγράμματος θέλησε να θυμίσει μία ατάκα που ανέφερε την προηγούμενη μέρα, την οποία σύμφωνα με την ίδια πρέπει να είδαν περίπου μόνο πέντε άτομα.

«Θα περάσουμε στον Κώστα Κόκλα, που συνάντησε η Κατερίνα Νινιού. Όχι. Που πάμε; Να πάμε στο event; Απλώς το ξέχασα, δεν ήθελα να πάω κάπου τώρα και επίσης υπάρχει η ατάκα η χθεσινή σε αυτή την εκπομπή, όσοι δεν την είδατε χθες, εσείς οι 5», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια, με τους συνεργάτες της να ξεσπάνε σε γέλια. Βέβαια, στη συνέχεια πρόσθεσε: «Εντάξει όμως μια σοβαρότητα».

Φαίη Σκορδά