Asia Express: «Ζούμε συγκλονιστικές στιγμές» - Στήθηκε πάρτι στο Λάος και το Twitter "λάλησε"

Πανικός στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Asia Express: «Ζούμε συγκλονιστικές στιγμές» - Στήθηκε πάρτι στο Λάος και το Twitter

Μετά το ανατρεπτικό επεισόδιο της Παρασκευής 21/10 του Asia Express (δείτε εδώ όλα όσα συνέβησαν), την Κυριακή 23/10 έγινε πάρτι στο Λάος, αφού οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να χορέψουν και να τραγουδήσουν για να διεκδικήσουν 2.500 ευρώ.

Η κριτική επιτροπή αποτελούνταν από ντόπιους, αλλά και από τον Νάσο και Παύλο Γαλακτερό. Πρώτοι εμφανίστηκαν ο Γιάννης Αϊβάζης και ο Λευτέρης Δημηρόπουλος, όπου έκαναν έναν χαιρετισμό και ξεκίνησαν να τραγουδούν κάνοντας ένα δικό τους παραδοσιακό χορό. Το ζευγάρι πήρε τέσσερα ναι, αφού ξεσήκωσε το πλήθος που βρισκόταν εκεί και πέρασε στην επόμενη φάση.

Ακολούθησε η Ρασέλ με την Κλόντια, οι οποίες ντύθηκαν παραδοσιακά τραγουδώντας Samba. Δεν δίστασαν, μάλιστα, να πάρουν μαζί τους και κοινό να συμμετέχουν στο χορευτικό τους. Έτσι, οι παίκτριες απέσπασαν επίσης τέσσερα ναι από τους κριτές.

Τελευταίοι εμφανίστηκαν ο Fipster και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, οι οποίοι δεν ήθελαν εξαρχής να χορέψουν και τσακωνόντουσαν μεταξύ τους, με τον δεύτερο να φωνάζει στον πρώτο: «Μη με ειρωνεύεσαι», αλλά τελικά, ύστερα από την προσπάθεια του Πέτρου Πολυχρονίδη, αποφάσισαν να το κάνουν. Ο Βασάλος τραγουδούσε «Κούνα το, σπάστο» και ο Fipster ανέβηκε σε καρέκλα. Μιλάμε για κανονικό ρεσιτάλ. Δυστυχώς, όμως, απέσπασαν μόνο τρία ναι κάτι που τους απέκλεισε από τη δεύτερη φάση του διαγωνισμού.

"Πάρτι" στήθηκε στο Λάος με τους παίκτες του Asia Express

Οι αντιδράσεις στο Twitter με τις ερμηνείες των διαγωνιζόμενων του ασιατικού ριάλιτι επιβίωσης

Φυσικά, οι τηλεθεατές που παρακολουθούν πιστά όσα συμβαίνουν στο παιχνίδι, "λύθηκαν" στα γέλια με τις χορογραφίες και τις φωνές των διαγωνιζόμενων και δεν είναι περίεργο που το Twitter γέμισε με ξεκαρδιστικά σχόλια.