Σασμός (24/10): «Αυτός το έκανε...» - Συγκλονιστικές εξελίξεις με τη δολοφονία του Στεφανή

Όσα θα δούμε απόψε 24/10 στον ALPHA

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σασμός (24/10): «Αυτός το έκανε...» - Συγκλονιστικές εξελίξεις με τη δολοφονία του Στεφανή

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις της σειράς, Σασμός. Σήμερα Δευτέρα 24/10 ξεκινάει την εβδομάδα με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο γεμάτο εντάσεις, ενώ να σημειωθεί πως όπως έγινε γνωστό, η σειρά του ALPHA σκοπεύει πολύ σύντομα να φέρει μια τεράστια ανατροπή.

Οι σημερινές 24/10 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός

Επεισόδιο 21

Ένα μήνυμα από τον Άγγελο έχει αναστατώσει την Άσπα, την ίδια στιγμή που Μαθιός και Βασιλική έρχονται και πάλι κοντά, με εκείνη να ζητά συγκεκριμένες δεσμεύσεις από τον Νικηφόρο, για να προχωρήσουν όλοι μαζί, σαν οικογένεια. Δεσμεύσεις που δεν θα τηρηθούν, όταν ο Νικηφόρος συναντήσει τον Παύλο, και μία τρομακτική υποψία πάρει σάρκα και οστά στο μυαλό του.

Η μυστηριώδης Νάντια εμφανίζεται στο μαγαζί του Λευτέρη, ενώ εκείνος ψάχνει την Θοδώρα, η οποία τον αποφεύγει. Η σκέψη του Αστέρη βασανίζει την Αργυρώ, η οποία αποφασίζει να επισκεφτεί το σπίτι στο βουνό.

Αυτή είναι η εξώγαμη κόρη του Στεφανή - Την ερωτεύεται ο γιος του, Νικηφόρος

Μπορεί στο σημερινό 20/10 επεισόδιο του Σασμού να παρακολουθήσουμε μια επιστροφή στο χωριό κι έναν αβάσταχτο χωρισμό (δείτε εδώ τι θα συμβεί), αλλά στα επόμενα που ακολουθούν οι αποκαλύψεις θα είναι καταιγιστικές κι εννοείται πως το Tv-24.gr σας έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ, όπως γράφτηκε χαρακτηριστικά στο περιοδικό TV24, από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου!

Ενα όμορφο κορίτσι θα κάνει την εμφάνισή του στην Κρήτη, αλλά παρόλο που κανείς δεν θα το γνωρίζει, όλοι θα κάνουν τα πάντα για να το πλησιάσουν. Και κυρίως ο Νικηφόρος, ο οποίος μετά τον χωρισμό του από την Τζένη θα επιθυμεί να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή του. Η...διαβάστε αποκλειστικά στο TV-24.gr