Love Island: Δεν πίστευαν στα μάτια τους - Επέστρεψε για δεύτερη φορά πιο έτοιμη από ποτέ να τους κάνει άνω κάτω

Θα τα καταφέρει;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Love Island: Δεν πίστευαν στα μάτια τους - Επέστρεψε για δεύτερη φορά πιο έτοιμη από ποτέ να τους κάνει άνω κάτω

Το βράδυ της Τρίτης (25/10) ξεκίνησε για μια ακόμη φορά ένα νέο επεισόδιο στο «Love Island» όπου οι εξελίξεις από τα πρώτα κιόλας λεπτά όπως παρακολουθήσαμε ήταν άκρως καταιγιστικές.

Συγκεκριμένα, μπορεί οι αποχωρήσεις να μην έχουν σταματημό αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπαίνει νέο "αίμα" στο ριάλιτι αγάπης. Ωστόσο, αυτή τη φορά η παραγωγή του ΣΚΑΪ έκανε μια εξαίρεση αφού στο παιχνίδι εισέβαλε μια πρώην παίκτρια.

Φυσικά, η άφιξή της έκανε τους πάντες να μείνουν με το στόμα ανοιχτό μιας και μέχρι στιγμής οι παίκτες θεωρούσαν πως κάτι τέτοιο φαίνεται αδύνατον. Η κοπέλα, που επέστρεψε στο ριάλιτι αγάπης, ήταν η Νίκη η οποία είναι πιο έτοιμη από ποτέ να φέρει τα πάνω κάτω στις σχέσεις των παικτών -δείτε επίσης εδώ το ακατάλληλο πλάνο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Η άφιξη της Νίκης Ηλιοπούλου στο Love Island

Ο πραγματικός λόγος που κόβεται το Love Island της Παπαγεωργίου

Πρόωρο φινάλε κάνει το Love Island με παρουσιάστρια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο λόγος δεν είναι μόνο τα χαμηλά νούμερα που σημειώνει. Πίσω στην Ελλάδα συμβαίνουν και άλλα πράγματα τα οποία δεν βοηθούν στην ομαλή προβολή του ριάλιτι του έρωτα.

Όπως αναφέρει η εφημερίδας Real, η πτώση του ΣΚΑΪ στην πέμπτη θέση στην κατάταξη της Nielsen έφερε και τη δραματική μείωση των διαφημιστικών εσόδων, που σε ποσοστό 60% προέρχονται από τη βραδινή ζώνη.

Η ολοκλήρωση σε χρόνο ρεκόρ αποδίδεται από τον ΣΚΑΪ, όπως αναφέρει πάντα η εφημερίδα, στη χαμηλή τηλεθέαση αλλά και στα μειωμένα έσοδα. Το εν λόγω ριάλιτι δεν είχε εμπορική απήχηση στη διαφημιστική αγορά, όχι μόνο λόγω χαμηλών ποσοστών στη Nielsen αλλά και λόγω περιεχομένου το οποίο αποδείχθηκε μη ελκυστικό περιβάλλον για τους διαφημιζόμενους.

Ο τελικός του Love Island θα γυριστεί εσπευσμένα έως τις 24 του μήνα, ενώ από τις αρχές του Νοεμβρίου ο ΣΚΑΪ ουσιαστικά αποχωρεί από τη μάχη της prime time όπου θα μεταδίδονται μόνο ξένες ταινίες μέχρι να αρχίσει το Survivor All Star.

Love Island ΣΚΑΙ