Σασμός (27/10): Ο Νικηφόρος εισβάλλει στο σπίτι του Παύλου - Τον χτυπάει στο πρόσωπο

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σασμός (27/10): Ο Νικηφόρος εισβάλλει στο σπίτι του Παύλου - Τον χτυπάει στο πρόσωπο

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Σασμός η οποία προβάλλεται για δεύτερη τηλεοπτική σεζόν. Μετά το συγκλονιστικό τέλος του Κώστα (δείτε πως τον σκότωσαν), έρχονται πολλές ανατροπές και επιθέσεις στο αποψινό 27/10 επεισόδιο.

Οι σημερινές 27/10 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός

Επεισόδιο 24

Η έφοδος του Αντώνη στα φορτηγά του Λευτέρη αποβαίνει άκαρπη, αφού δεν βρίσκουν όπλα στα κιβώτια. Το επόμενο πρωί, ο Λευτέρης έρχεται αντιμέτωπος με τις υποψίες του Ευθύμη. Η Αιμιλία εμφανίζεται στο χωριό μετά από πολλά χρόνια και επισκέπτεται τον Παύλο, την Μαρίνα και την γιαγιά, δημιουργώντας ένα κλίμα συγκίνησης. Λίγο αργότερα η Μαρίνα κι η γιαγιά κατηγορούν ευθέως τον Παύλο για το φόνο του Κώστα. Δημιουργείται ένταση για ακόμα μια φορά μεταξύ Αργυρώς και Σταύρου, ενώ ο Αστέρης ανακοινώνει στους δικούς του, πως φεύγει απ' το νησί. Ο Παύλος δέχεται επίθεση απ' το Μαθιό, που τον απειλεί με όπλο. Κι ενώ η Στέλλα πάει να πάρει απαντήσεις από την Καλλιόπη για την εμπλοκή της με τον Κώστα, η Αιμιλία κάνει μια μυστική συνάντηση.

Αυτή είναι η εξώγαμη κόρη του Στεφανή - Την ερωτεύεται ο γιος του, Νικηφόρος

Μπορεί στο σημερινό 20/10 επεισόδιο του Σασμού να παρακολουθήσουμε μια επιστροφή στο χωριό κι έναν αβάσταχτο χωρισμό (δείτε εδώ τι θα συμβεί), αλλά στα επόμενα που ακολουθούν οι αποκαλύψεις θα είναι καταιγιστικές κι εννοείται πως το Tv-24.gr σας έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ, όπως γράφτηκε χαρακτηριστικά στο περιοδικό TV24, από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου!

Ενα όμορφο κορίτσι θα κάνει την εμφάνισή του στην Κρήτη, αλλά παρόλο που κανείς δεν θα το γνωρίζει, όλοι θα κάνουν τα πάντα για να το πλησιάσουν. Και κυρίως ο Νικηφόρος, ο οποίος μετά τον χωρισμό του από την Τζένη θα επιθυμεί να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή του. Η...διαβάστε αποκλειστικά στο TV-24.gr