Παρουσιάστρια έπαθε εγκεφαλικό στον «αέρα» - Σοκαριστικό βίντεο

Η στιγμή που η Τζούλι Τσιν παθαίνει εγκεφαλικό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Παρουσιάστρια έπαθε εγκεφαλικό στον «αέρα» - Σοκαριστικό βίντεο

Μία σοκαριστική στιγμή είδαν οι τηλεθεατές του καναλιού Tusla NBC. Συγκεκριμένα, όσοι παρακολουθούσαν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του περασμένου Σαββάτου είδαν την παρουσιάστρια, Τζούλι Τσιν, να παθαίνει εγκεφαλικό. Η παρουσιάστρια μιλούσε σε ζωντανή σύνδεση, αλλά κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά και διέκοψε τη σύνδεση.

Η Τζούλι Τσιν παρουσίαζε την ακυρωμένη εκτόξευση του Artemis-I της NASA. Η παρουσιάστρια ήταν φανερό ότι δυσκολευόταν να μιλήσει και δεν μπορούσε να ολοκληρώσει τις φράσεις της. Η ίδια προσπάθησε να συνεχίσει κανονικά τη μετάδοση, αλλά τελικά διαπίστωσε ότι δεν μπορούσε.

Η ίδια ανέφερε εκείνη τη στιγμή: «Συγγνώμη, κάτι συμβαίνει με μένα σήμερα το πρωί και ζητώ συγγνώμη από όλους» και έδωσε «πάσα» στον μετεωρολόγο του σταθμού. Κατευθείαν η Τζούλι Τσιν πήγε να κάνει εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν ότι βίωσε απαρχές εγκεφαλικού.

Τζούλι Τσιν εγκεφαλικό
Facebook Julie Chin

Την είδηση γνωστοποίησε η ίδια με ανάρτηση της στα social media, στην οποία έγραψε: «Οι τελευταίες μέρες είναι λίγο μυστήριες, οι γιατροί μου όμως θεωρούν ότι είχα συμπτώματα αρχών εγκεφαλικού στον αέρα το πρωί του Σαββάτου. Κάποιοι τα ζήσατε από πρώτο χέρι και λυπάμαι πολύ για αυτό. Το επεισόδιο ήρθε από το πουθενά, ήμουν μια χαρά πριν την εκπομπή. Πρώτα έχασα την όραση από το ένα μάτι. Λίγο αργότερα το χέρι και το μπράτσο μου μούδιασαν. Ήξερα ότι είχαν πρόβλημα όταν δεν μπορούσα να εκφέρω τις λέξεις που έβλεπα μπροστά μου».

Το βίντεο της στιγμής, που η Τσιν παθαίνει εγκεφαλικό στον «αέρα»

Ποια είναι τα σημάδια και τα συμπτώματα ενός εγκεφαλικού επεισοδίου

  • Οξεία αλλαγή στο επίπεδο συνείδησης, ή γενικευμένη σύγχυση
  • Οξεία έναρξη αδυναμίας, ή παράλυση του μισού ή μέρους του σώματος
  • Μούδιασμα του μισού ή μέρους του σώματος
  • Μερική απώλεια όρασης
  • Διπλωπία (ο ασθενής τα βλέπει όλα διπλά)
  • Δυσκολία ομιλίας ή κατανόησης της ομιλίας
  • Δυσκολία στην ισορροπία και ίλιγγος