Ειρήνη Παπαδοπούλου: Αυτό είναι το μυστικό της για ΑΨΟΓΗ σιλουέτα!

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Αυτό είναι το μυστικό της για ΑΨΟΓΗ σιλουέτα!

Δεν έχει γίνει χωρίς αιτία γνωστή ως “το κορμί”. Οι κοιλιακοί της αποτελούν θέμα συζήτησης κάθε φορά που ανεβαίνει στην πίστα και η παρουσία της στο “Dancing with the stars” προκάλεσε... επεισόδια. Η δημοφιλής τραγουδίστρια Ειρήνη Παπαδοπούλου αποκαλύπτει στο The BODY το μυστικό που “κλείνει” το στομάχι.


Πόσο ασχολείσαι με το σώμα σου;
Ασχολούμαι τόσο ώστε να μπορώ να αντεπεξέρχομαι στις απαιτήσεις της δουλειάς μου και των εμφανίσεων μου. Προσπαθώ να βρίσκω καθημερινά μία ώρα, να αφιερώνω στον εαυτό μου. Αυτό δεν σημαίνει ότι κάνω κάθε μέρα γυμναστική. Κάνω πράγματα που με βοηθούν να νιώθω καλά και αυτό νομίζω ότι πρέπει να κάνει καθένας με τον εαυτό του. Λίγο stretching, καλή διατροφή, λίγο περπάτημα, περισσότερο νερό είναι κάποια από τα πράγματα που προσπαθώ να κάνω καθημερινά.


Φαντάζομαι ότι αυτοί οι κοιλιακοί δεν προέκυψαν από τη μια στιγμή στην άλλη. Ποιο είναι το αγαπημένο σου άθλημα ή χορός;
Εννοείται ότι αυτοί οι κοιλιακοί δεν προέκυψαν από τη μια μέρα στην άλλη, είναι αποτέλεσμα ενασχόλησης πολλών χρόνων με τον αθλητισμό. Σίγουρα με βοήθησε ο μεταβολισμός μου και είμαι “ευλογημένη” με καλά γονίδια. Εκτός από αυτό, από μικρή ασχολήθηκα με διάφορα αθλήματα. Αυτό, όμως, που με κέρδισε είναι το χάντμπολ.


Έχεις κάνει ποτέ δίαιτα;
Δεν έχω κάνει δίαιτα, με την έννοια του μετράω και στερούμαι. Η υγιεινή διατροφή είναι ο τρόπος ζωής που έχω επιλέξει.


Ποια είναι τα 5 μυστικά για να έχει κάποιος αυτό το κορμί;
1. Ερωτεύσου! Κλείνει το στομάχι!
2. Μόλις ξυπνήσεις, πιες 1 λίτρο νερό. Φάε το πρωινό σου μισή ώρα μετά.
3. Μοίρασε την ημερήσια τροφή σου σε τουλάχιστον 5 γεύματα.
4. Περπάτα, τρέξε, κολύμπα, γυμνάσου 3 φορές την εβδομάδα.
5. Μην ξεχνάς το νερό. Πίνε τουλάχιστον 3 λίτρα μέσα στη μέρα.


DSC_2180