Το Youweekly.gr σας αποκαλύπτει το μυστικό της Ελένης Μενεγάκη για άψογο δέρμα! To εφάρμοσε σε όλες τις εγκυμοσύνες της!

Το Youweekly.gr σας αποκαλύπτει το μυστικό της Ελένης Μενεγάκη για άψογο δέρμα! To εφάρμοσε σε όλες τις εγκυμοσύνες της!
Η λαμπερή παρουσιάστρια δεν έκρυψε ποτέ το πώς αντιμετώπισε τις ραγάδες, οι οποίες δεν εμφανίστηκαν ποτέ στην περίπτωσή της, αποκαλύπτοντας στην εκπομπή της και τις συμβουλές που της έδωσε σχετικά ο κουμπάρος της Ανδρέας Φουστάνος! «Με ρωτήσατε και σας αποκαλύπτω το μεγαλύτερο μυστικό για τα μαλλιά μου!» γράφει η Σταματίνα Τσιμτσιλή

"Θυμάμαι είχα και πονοκεφάλους. Ραγάδες δεν είχα, την έχω γλιτώσει, ούτε μισή δεν έχω παρά τις 4 εγκυμοσύνες, αλλά εγώ πρόσεχα πάντα το δέρμα μου, και μου είχε πει ο κουμπάρος μου Ανδρέας Φουστάνος: "Ελένη μου, αν δεν βγάλεις στο πρώτο παιδί και προστατευτείς, τότε δεν θα βγάλεις ποτέ, όσα παιδιά κι αν κάνεις!" Κι έκανα ρεκόρ, 4 παιδιά! Είχε δίκιο ο κουμπάρος μου!" είπε η Ελένη. Διαβάστε παρακάτω...

Ποιο είναι όμως το μυστικό της; Το Youweekly.gr το βρήκε και σας το παρουσιάζει!

«Το αγαπημένο μου σνακ στον 5ο μήνα εγκυμοσύνης» Το μυστικό της Δούκισσας Νομικού μόνο στο Youweekly.gr

Το πανίσχυρο όπλο της Ελένης για άψογο δέρμα δεν είναι άλλο από την απλή βαζελίνη που όλοι μας έχουμε στο σπίτι της. Λίγο πριν πέσει για ύπνο, την απλώνει στην περιοχή των ποδιών και της κοιλιάς, αφήνοντας την να δράσει όλη την νύχτα. Έτσι καταπολεμάει όχι μόνο τις ραγάδες αλλά και την κυτταρίτιδα!

Μόνο στο Youweekly.gr! Οι 3 «μαγικές» τροφές της Κατερίνας Καινούργιου για αψεγάδιαστο κορμί

Το tip αυτό ακολουθεί όχι μόνο στις εγκυμοσύνες της αλλά και από τότε που μπήκε στο χώρο της τηλεόρασης αφού δεν την έχει απογοητεύσει ποτέ!