Δέσποινα Μοιραράκη: Έχασε 5 κιλά τρώγοντας μόνο ένα γεύμα - Η δίαιτα της "βασίλισσας των χαλιών"

Το "καραντινάτο" μυστικό της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δέσποινα Μοιραράκη: Έχασε 5 κιλά τρώγοντας μόνο ένα γεύμα - Η δίαιτα της

Η Δέσποινα Μοιραράκη, πριν από λίγο διάστημα στην εκπομπή Happy Day, αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο έχασε, 5 ολόκληρα κιλά, ξεκαθαρίζοντας πως έχει ένα και μοναδικό μυστικό που της "έλυσε" τα χέρια.

Μπορεί το τέλος της καραντίνας να μας βρήκε όλους με παραπανίσια κιλά, ωστόσο η "βασίλισσα των χαλιών" βρήκε τον τρόπο για να βγει πιο αδύνατη από αυτή την περίεργη για όλους μας περίοδο κατά την οποία αναγκαστήκαμε να μείνουμε σπίτια μας.

Έτσι έχασε 5 κιλά η Δέσποινα Μοιραράκη

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, η Δέσποινα Μοιραράκη, σχολίασε πως έχασε 5 κιλά, με το να τρώει ένα γεύμα τη μέρα και κάνοντας πολύ ελλειπτικό.

«Η καραντίνα είχε και τα καλά της. Είχαμε χρόνο να προσέξουμε τη διατροφή μας. Έτρωγα ένα γεύμα τη μέρα και έκανα πολύ ελλειπτικό. Ο άντρας μου με πρόσεχε πάρα πολύ και του είχα πει, "άμα βλέπεις ότι κάνω κάτι να μου το πεις". Δεν έτρωγα καθόλου γλυκά. Δεν έχασα πολλά κιλά, έχασα 5 αλλά τα έχω διατηρήσει».

Δέσποινα Μοιραράκη κιλά

Αρετουσάριστες φωτογραφίες της Δέσποινας Μοιραράκη πριν χάσει τα 5 κιλά

Η Δέσποινα Μοιραράκη έχει χαρακτηριστεί ως η «βασίλισσα των χαλιών». Έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στην Αθήνα. Οι γονείς της Γεώργιος και Αναστασία Κάτσα. Έχει μια αδερφή λίγο μικρότερη της, τη Σοφία.

Ακομπλεξάριστη εντελώς, το καλοκαίρι του 2019 βρέθηκε σε παραλία της Μυκόνου με τον σύζυγό της και ήταν πιο χαμογελαστή από ποτέ μπροστά στον φωτογραφικό φακό σε αντίθεση με άλλες κυρίες - μικρότερες μάλιστα σε ηλικία που τρέχουν να κρύψουν τα πόδια και την κοιλιά τους για να μην... "τσαλακώσουν" την εικόνα που με πολύ κόπο και photoshop έχουν χτίσει στο instagram.

Δέσποινα Μοιραράκη

Δέσποινα Μοιραράκη μαγιό

Δέσποινα Μοιραράκη αρετουσάριστες φωτογραφίες