Αποφεύγει πολύ τα... - Με αυτή την δίαιτα η Ευαγγελία Αραβανή έχει αυτό το αψεγάδιαστο κορμί

Αναλυτικά το πλάνο διατροφής της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αποφεύγει πολύ τα... - Με αυτή την δίαιτα η Ευαγγελία Αραβανή έχει αυτό το  αψεγάδιαστο κορμί

Τα πάντα πάνω της θα μπορούσε να τα χαρακτηρίσει κανείς τέλεια, δίνοντας έμφαση στα καταπράσινα μάτια της. Εκείνη όμως όπλο της γοητείας της θεωρεί τα μαλλιά της. Η ξανθιά της κόμη δείχνει πλούσια και υγιής παρ’ όλο που εκείνη την ταλαιπωρεί συχνά στις φωτογραφίσεις και στις τηλεοπτικές εμφανίσεις. Η Ευαγγελία Αραβανή που ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά τις εκκλησίας (δείτε εδώ τον πασίγνωστο σύντροφό της) αποκαλύπτει ότι φροντίζει τακτικά τα μαλλιά της εφαρμόζοντάς τους ξηρό λάδι.

Για την ίδια δεν έχει σημασία η τιμή του προϊόντος, καθώς υπάρχουν αρκετά αποτελεσματικά λάδια μαλλιών σε χαμηλή τιμή. Το μυστικό της όμως είναι το παρθένο αγνό ελαιόλαδο. Όπως παραδέχεται, δεν ξεχνά να κάνει μάσκα μαλλιών με φυσικό ελαιόλαδο. Βάζει άφθονο ελαιόλαδο στα μαλλιά της, τα τυλίγει με μεμβράνη, τα αφήνει για αρκετές ώρες και μετά λούζεται. Με αυτόν τον τρόπο τα μαλλιά της αποκτούν τη χαμένη τους λάμψη και φαίνονται πιο υγιή. Επιπλέον, δεν χρησιμοποιεί ποτέ σεσουάρ ή πρέσα αν πρώτα δεν έχει περάσει στα μαλλιά της προϊόν κατά της θερμότητας.

Από την άλλη, η Ευαγγελία Αραβανή δηλώνει ότι δεν στερείται τίποτα από τη διατροφή της, κάθε άλλο, φροντίζει να τρώει λίγο απ’ όλα. Αυτό είναι και το μυστικό μιας ισορροπημένης δίαιτας. Παραδέχεται ωστόσο ότι δεν της αρέσουν τα γλυκά, άρα τα αποφεύγει αβίαστα, γεγονός που συμβάλλει στην καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Από τη Νάντια Αδαμοπούλου για το περιοδικό YOU

Τι τρώει η Ευαγγελία Αραβανή

Ευαγγελία Αραβανή διατροφή

ΠΡΩΙΝΌ

Για πρωινό απολαμβάνει πάντα γάλα με δημητριακά, αφού δεν θα μπορούσε να ζήσει χωρίς γάλα. Επίσης, μέχρι το μεσημέρι θα έχει φάει ένα φρούτο.

ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ

Το μεσημεριανό της θα είναι απαραιτήτως ένα ελληνικό σπιτικό φαγητό. Μέσα στην εβδομάδα υπάρχει κάτι με κρέας, κάτι με ψάρι, ένα λαδερό και κάποιο όσπριο.

ΔΕΙΠΝΟ

Τα βράδια προτιμά ένα τοστ και ένα γιαούρτι ή ένα γιαούρτι και ένα φρούτο ή μία πλούσια σαλάτα.