Έφτασε τα 71 κιλά μέσα σε 6 μήνες - Η δίαιτα του Αθανασόπουλου που του απαγόρευε να τρώει...

Αποκάλυψε τα μυστικά του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έφτασε τα 71 κιλά μέσα σε 6 μήνες - Η δίαιτα του Αθανασόπουλου που του απαγόρευε να τρώει...

O Ιωάννης Αθανασόπουλος που έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στις Άγριες Μέλισσες, καλεσμένος στο Πρωινό είχε μιλήσει για την μάχη του με τα κιλά αλλά και με ποιον τρόπο κατάφερε να φτάσει από τα 100 στα 73 μέσα σε 6 μήνες.

Η δίαιτα του Ιωάννα Αθανασόπουλου

«Ήμουν 18 χρονών, λίγο πριν δώσω Πανελλήνιες και επειδή είχα πολύ άγχος, κάπως έπρεπε να εκτονωθώ. Έτρωγα ασύστολα, πίτσες, αναψυκτικά, πατατάκια… Ήμουν 100 κιλά, τώρα είμαι 72-73. Επειδή έκανα και αθλητισμό -έκανα δίσκο- και έχω γενικά τη νοοτροπία του στρατιώτη και του αθλητή, τα έχασα μέσα σε 6 μήνες. Είχα να φάω τηγανητές πατάτες 6 μήνες. Στερήθηκα.

Έχω στο πορτοφόλι μου μια φωτογραφία από τότε που ήμουν 18 χρονών και δεν θα ‘θελα να είμαι έτσι. Την έχω για να μου θυμίζει να προσέχω, να μην αφήνομαι σε αυτή την εικόνα. Με επηρέαζε στις διακοπές που έβλεπα… Φορούσα 36 νούμερο παντελόνι, τώρα φοράω 30. Περπατούσα και αισθανόμουν κουρασμένος. Τώρα αισθάνομαι μια χαρά. Γυμνάζομαι, πηγαίνω για τρέξιμο…», ανέφερε ο Ιωάννης Αθανασόπουλος. Μάλιστα, αρκετά τρόφιμα από τη διατροφή της έχει περιορίσει και η Ελένη Φουρέιρα για να έχει κορμάρα.

Το bulliyng που δέχτηκε για τα κιλά του

«Έχω κρατήσει ακόμα και το παντελόνι που είχα όταν ήμουν 18 χρονών και ήμουν 100 κιλά. Όταν έδινα πανελλήνιες είχα πολύ άγχος. Κάποιοι με κορόιδευαν για τα κιλά μου, αλλά δεν έδινα σημασία γιατί είχα ως στόχο να περάσω… Αλλά ήταν άσχημο να σε λένε… μπούλη», έχει αποκαλύψει.