Η τροφή που τρώει οπωσδήποτε κάθε βράδυ - Έτσι διατηρεί η Πόπη Μαλλιωτάκη αψεγάδιαστο το κορμί της

«Βάζω κάτω 20άρες άμα λάχει»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
popimaliotaki - instagram
popimaliotaki - instagram

Η Πόπη Μαλλιωτάκη παραχώρησε συνέντευξη στο Happy Day με τις δηλώσεις της να προβάλλονται τη Δευτέρα 5/6 στο σημείο, που η τραγουδίστρια βρισκόταν για να κάνει μια από τις επαγγελματικές φωτογραφίσεις της.

Πολλές από αυτές τις φωτογραφίες δημοσιεύονται στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram με πολλούς να αναρωτιούνται αν η Μαλλιωτάκη εφαρμόζει φίλτρα ή αν έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις με βάση το τελικό αποτέλεσμα.

Η ίδια μίλησε με πολλή ειλικρίνεια και μάλιστα αποκάλυψε το μυστικό της για να έχει πάντα αυτό το νεανικό αποτέλεσμα (δείτε εδώ γιατί πήγε στα δικαστήρια με την οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδη).

Η αποκάλυψη της Πόπης Μαλλιωτάκη για τις πλαστικές

«Με κατηγορούν ότι βάζω φίλτρα και ότι έχω κάνει πλαστικές, θέλω να τους πω ότι το σώμα μου είναι σαν έφηβη. Δεν μεγαλώνω ποτέ. Δεν τρώω, τρώω μόνο ένα γιαούρτι το βράδυ, οπότε πως να μη διατηρηθώ. Έχω κάνει πλαστική και κοιλιά και στήθος. Μίκρυνα το στήθος μου ένα νούμερο πριν 6 μήνες, γιατί δε με βόλευε!

Έχουν φαγωθεί για το πρόσωπο, αν χρειαστεί θα το κάνω, είμαι πάντα υπέρ των πλαστικών. Κοίταξε όταν δεν υπάρχει καλός φωτισμός μπορεί να βάλω κάποιο φίλτρο στο Instagram, έχω δώσει πολλή σημασία στο σώμα και όχι στο πρόσωπο και βάζω κάτω 20άρες άμα λάχει. Άμα γδυθώ στην παραλία, δεν έχω να ζηλέψω τίποτα από 20άρες. Να ταν η ζήλια ψώρα», είπε η Πόπη Μαλλιωτάκη.

Η Μαλλιωτάκη μιλά πρώτη φορά για την σχέση της με τον Γιώργο Ασημακόπουλο

Για πρώτη φορά λοιπόν η Πόπη Μαλλιωτάκη θέλησε να απαντήσει στα όσα ακούγονται για την προσωπική της ζωή.

Έτσι, αποκάλυψε πως ο Γιώργος είναι απλά ένας πολύ καλός της φίλος και όχι τίποτα παραπάνω και πως ψωνίζει συνεχώς από το μαγαζί του και το ίδιο θα κάνει αν όντως μπει στο My Style Rocks στην δεύτερη "φουρνιά" μιας και οι πρώτες κοπέλες που θα δούμε στα πρώτα επεισόδια έχουν ήδη αποκαλυφθεί (δείτε εδώ τις παίκτριες).