Έχασε κιλά ακολουθώντας "στρατιωτικά" μια διατροφή χωρίς... - Τι σταμάτησε να τρώει η Ζέτα Μακρυπούλια και είδε αποτέλεσμα

Έχασε 14 κιλά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Ζέτα Μακρυπούλια έχει αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο εντυπωσιακά κορμιά στην ελληνική showbiz και δύσκολα περνάει απαρατήρητη στις δημόσιες εξόδους της (δείτε πως ήταν μικρή). Το διατηρεί ωστόσο με σωστή διατροφή.

Πριν από αρκετό διάστημα, είχε αποκαλύψει πως μέσα σε ένα χρόνο είχε καταφέρει να χάσει περίπου στα 14 κιλά, όμως μετά από λίγο πήρε πάλι τα 4 από αυτά.

Πως κατάφερε να χάσει 14 κιλά η Ζέτα Μακρυπούλια

Από το περιοδικό YOU

Βέβαια, αδύνατη από... κούνια, κάποια στιγμή «έφαγα λίγο παραπάνω και το παράκανα. Πήρα 10 κιλά και ήθελα να τα χάσω» είχε πει η Ζέτα Μακρυπούλια στο παρελθόν, ακολουθώντας "στρατιωτικά" μια διατροφή για 1 χρόνο χωρίς ψωμί, τυριά και λιπαρά. Το μυστικό της; Βάζει 1 κ.γλ. κύμινο στο κρέας της, που τη προσθήκη του σε διαιτητικά πιάτα διεγείρει την απώλεια βάρους - κάθε μέρα επί 3 μήνες αυξάνεται κατά 1,5 κιλό η απώλεια βάρους.

GYM TIP

Παράλληλα έβαλε την άσκηση στη ζωή της με pilates και TRX, ενώ η καραντίνα της... γνώρισε το περπάτημα, που μέχρι σήμερα συνεχίζει ανελλιπώς. Μάλιστα, δεν αμελεί να καταναλώνει μια μικρή μπανάνα πριν από την γυμναστική, καθώς είναι άριστη πηγή καλίου και άκρως σημαντική για την καλή λειτουργία των μυών.

Επιπλέον, το μαγγάνιο που περιέχει είναι απαραίτητο για το μεταβολισμό και την αυξημένη ενέργεια που χρειάζεται κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Ζέτα Μακρυπούλια δίαιτα

Τι είχε πει χαρακτηριστικά για τα 14 κιλά που είχε χάσει

«Κάποια στιγμή στη ζωή μου λίγο το παράκανα, λίγο που έφαγα παραπάνω, λίγο που έλεγα ότι εντάξει δεν παχαίνω εγώ... Όλα αυτά δηλαδή που σκέφτεται κάποιος που συνήθως είναι αδύνατος, πήρα περίπου 10 κιλά . Αυτά τα 10 κιλά αποφάσισα να τα χάσω, αλλά πριν από αυτό έκανα κάποιες εξετάσεις, πήγα σε έναν διατροφολόγο, έκανα κάποιες εξετάσεις γιατί πιστεύω ότι είναι πολλά πράγματα που κάποιος πρέπει να κοιτάξει πριν πει απλώς ξεκινώ μια δίαιτα. Έκανα διατροφή για 1 χρόνο, και όχι για ένα με δύο μήνες, ένα χρόνο σταθερά, στρατιωτικά την τήρησα και έχασα τελικά παραπάνω κιλά από αυτά που ήθελα, έχασα γύρω στα 14. Εύκολα πήρα τα άλλα 4 και πια είμαι εντάξει. Το προσωπικό μου συμπέρασμα για τα κιλά είναι ότι η σημασία της ψυχολογίας είναι το Α και το Ω για όλα τα πράγματα κατά τη γνώμη μου», λέει η ηθοποιός και παρουσιάστρια, καλεσμένη στην εκπομπή του Μιχάλη Κεφαλογιάννη το 2013.

Και είχε συνεχίσει «Στην αρχή ήθελα να χάσω πέντε κιλά για τα γυρίσματα μιας ταινίας, ξεκίνησα διατροφή δειλά - δειλά χωρίς να είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρω και τελικά έφτασα να έχω χάσει, 14 κιλά . Ήθελα να φτάσω 60 κιλά ή ιδανικά 57. Αλλά έφτασα 51 με 52 και όταν είδα τον εαυτό μου σε μια άλλη ταινία είπα φτάνει. Με είδα στη πρεμιέρα της ταινίας και είχε αλλάξει το πρόσωπο μου, είχα γωνίες και κοψίματα που δεν τα είχα ποτέ και αποφάσισα και πάρω ένα δύο κιλά».