Ακολουθεί πιστά τη μέθοδο της διαλειμματικής δίαιτας - Το μυστικό της Χριστίνας Κοντοβά για επίπεδη κοιλιά και γράμμωση στα 44

Ιδού τα αποτελέσματα!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Χριστίνα Κοντοβά
Instagram / Χριστίνα Κοντοβά

Η Χριστίνα Κοντοβά είναι 44 ετών και διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα και εντυπωσιακά κορμιά της ελληνικής showbiz. Πέρα από το γεγονός πως τρέχει συνεχώς πίσω από την κόρη της, Ada, αυτό το έχει καταφέρει με πολύ αφοσίωση στη δίαιτά της, την οποία αποκάλυψε στο YOU.

Είναι πολύ συγκεκριμένη σε αυτά που επιλέγει να φάει είτε στο σπίτι της είτε στις εξόδους της, ενώ ακολουθεί αυστηρό ωράριο, κατά το οποίο μπορεί να καταναλώσει όλα τα γεύματά της.

Δείτε επίσης: «Η Αda με ρωτάει αν...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Χριστίνας Κοντοβά για το χωρισμό από τον Τζώνη Καλημέρη

Η δίαιτα της Χριστίνας Κοντοβά

Πιο συγκεκριμένα, η μέρα της διατροφικά ξεκινά κάπως παράδοξα, χωρίς πρωινό αλλά με έναν black coffee, ενώ είναι οπαδός της διαλειμματικής δίαιτας, καταναλώνοντας τα γεύματά της μεταξύ 14:00 και 22:00. Όσο για το βραδινό της; Από τις top επιλογές της είναι ο σολομός με φρέσκα λαχανικά και σαλάτα. Αν καθίσει σε κάποιο εστιατόριο, θα προτιμήσει μπιφτέκια γαλοπούλας ή καλαμάκια κοτόπουλο με συνοδευτικό σαλάτα ή ψητά λαχανικά.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με το κολύμπι και το σερφ που κάνει το καλοκαίρι, έχουν το παρακάτω αποτέλεσμα: γράμμωση και επίπεδη κοιλιά.

Χριστίνα Κοντοβά δίαιτα
Instagram / Χριστίνα Κοντοβά

Οι διακοπές της στο Μεξικό

Η Χριστίνα Κοντοβά αγαπάει πολύ τα ταξίδια και μάλιστα ενθουσιάζεται με τον ίδιο τρόπο είτε δει ένα εξωτικό και πολύ μακρινό προορισμό, είτε ένα μικρό χωριό σε κάποιο απομονωμένο σημείο της Ελλάδας.

Τελευταία παρέα της σε όλες αυτές τις εξορμήσεις, που σκαρώνει είναι η κορούλα της, η μικρή Έιντα, την οποία η σχεδιάστρια μόδας λατρεύει! Πρόσφατα λοιπόν, η Κοντοβά βρέθηκε στην Πάτμο με τη Σίσσυ Χρηστίδου και καλούς τους φίλους (δείτε εδώ την ιδιαίτερη σχέση της Έιντα με τον Καλημέρη).

Στη συνέχεια, η ίδια ταξίδεψε μέχρι το Μεξικό χωρίς την κορούλα της, αλλά μία πολύ καλή της φίλη. Μέσα από αναρτήσεις, που έκανε η Κοντοβά στο instagram τη βλέπουμε να λάμπει και γεμίζει με μοναδικές εικόνες το καλοκαίρι της.