Τα τρία πράγματα που αποφεύγει και είναι "στεγνή" - Τα sos tips της Ιωάννας Λίλη για να μην παίρνει κιλά

Έτσι παραμένει κορμάρα!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
ioanna_lili/Instagram
ioanna_lili/Instagram

Οι πρόσφατες φωτογραφίες της από την Ρόδο, όπου πόζαρε πιο σέξι από ποτέ με... καυτό μπικίνι απέδειξαν πως η Ιωάννα Λίλη διαθέτει τέλεια σιλουέτα!

Ποιο είναι το μυστικό της; Μα φυσικά η άσκηση και συγκεκριμένα το aerial yoga και οι ασκήσεις με ιμάντες TRX, που γυμνάζουν όλο το σώμα.

Τα tips της Ιωάνας Λίλη για τέλειο και γραμμωμένο σώμα

Σύμφωνα με το περιοδικό YOU (δείτε την αποκλειστική συνέντευξη που είχε παραχωρήσει), η Ιωάννα Λίλη τηρεί ευλαβικά μια ισορροπημένη διατροφή χωρίς λιπαρά, γλυκά και κακούς υδατάνθρακες (λευκή ζάχαρη, επεξεργασμένα σνακ, γλυκά, ζαχαρωτά, αναψυκτικά, και έτοιμους χυμούς), ενώ πίνει πολύ νερό μέσα στην ημέρα.

Λίγα λόγια για τη ζωή της

Η Ιωάννα, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη.

Έχει δύο μεγαλύτερες αδερφές, τη Δάφνη Λίλη και την Ολυμπία Λίλη. Σύζυγός της είναι ο ποδοσφαιριστής και πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Θοδωρής Ζαγοράκης και έχουν δύο παιδιά. Τη Μαρία Ζαγοράκη γεννημένη τον Ιανουάριο του 2007 και έναν γιο που γεννήθηκε το 2010.

Πλέον ζει με την οικογένειά της στη Θεσσαλονίκη.

Η Ιωάννα Λίλη αποτέλεσε το ελληνικό sex symbol της δεκαετίας του 2000. Playmate 2001, κέρδισε τον τίτλο επάξια με την εκθαμβωτική μεσογειακή ομορφιά της.

Ακολούθησαν αμέτρητες φωτογραφήσεις σε ανδρικά και γυναικεία περιοδικά, μερικές εκ των οποίων έμειναν στην ιστορία, όπως αυτή το 2005 για το περιοδικό Max η οποία ήταν και η τελευταία της.

Είκοσι χρόνια μετά, η Ιωάννα Λίλη έχει καταφέρει να περάσει από την τηλεόραση και να γίνει επιχειρηματίας.