Η Ελένη Μενεγάκη έχει ύψος 1,70 και στα 53 της παραμένει σταθερή στα κιλά της, με την ζυγαριά της να μην ξεπερνά τα 60. Πώς το καταφέρνει παρόλο που είναι λάτρης του καλού φαγητού και ιδιαίτερα της παγωμένης μπύρας το καλοκαίρι, ενώ παράλληλα τσιμπολογάει καθημερινά από τα φαγητά που φτιάχνουν όλη τη χειμερινή σεζόν οι μάγειρες της εκπομπής της στο MEGA

Όταν θέλει να ξεκινήσει την αποτοξίνωσή της, κόβει τα μακαρόνια και τους υδατάνθρακες γενικότερα, οι οποίοι μπλοκάρουν τον καλό μεταβολισμό της και ξεκινά δίαιτα για διάστημα περίπου δύο εβδομάδων, η οποία περιλαμβάνει τα τρία κύρια γεύματά της, χωρίς αυτό να σημαίνει πως στερείται τα αγαπημένα της φαγητά.

Παρόλο που δεν γυμνάζεται, πέρα από το γεγονός πως κολυμπάει κάθε καλοκαίρι στην Άνδρο κατά τη διάρκεια των διακοπών της (δείτε εδώ πόσο κοστίζει μία βραδιά στο ξενοδοχείο της), σημαντικό ρόλο παίζει το γεγονός πως τις περισσότερες μαγειρεύει η ίδια, επομένως οι “σκουπιδοτροφές” ή αλλιώς το junk food λείπει από την καθημερινότητά της.

Η δίαιτα των δύο εβδομάδων της Ελένης Μενεγάκη

Η δίαιτα της:

  • ΠΡΩΙΝΟ: Τοστ με γαλοπούλα, τυρί με χαμηλά λιπαρά ή 2 φρυγανιές με μέλι
  • ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ: Φρούτο ή γιαούρτι, ή μπάρα με μαύρη σοκολάτα
  • ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ: Σαλάτα ή λαδερά χωρίς ψωμί ή όσπρια ή ψάρι
  • ΒΡΑΔΙΝΟ: Κοτόπουλο ή ψάρι στην σχάρα με σαλάτα

Diet tips:

  • Πίνει τον καφέ της χωρίς ζάχαρη, με άπαχο γάλα
  • Πίνει 6-8 ποτήρια νερό τη μέρα

Δείτε επίσης: Η δίαιτα της τελευταίας στιγμής: Πως να χάσεις 3 κιλά σε 15 ημέρες όπως η Σταματίνα Τσιμτσιλή