Ιωάννα Μαλέσκου: Γυμνάζεται πριν από την επιστροφή στην τηλεόραση

Το πρόγραμμα που ακολουθεί με πειθαρχία

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/imaleskou
Instagram/imaleskou

Τις τελευταίες δύο χρονιές έδωσε προτεραιότητα στην οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τον Κωνσταντίνο Δανιά. Η Ιωάννα Μαλέσκου έγινε μητέρα τον περασμένο Μάιο, φέρνοντας στον κόσμο ένα υπέροχο κοριτσάκι, γι' αυτό και απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα αυτό το διάστημα. Ωστόσο η απουσία της δεν πρόκειται να κρατήσει για πολύ, σύμφωνα με πληροφορίες, αφού είναι δεδομένη η επιθυμία της παρουσιάστριας να επιστρέψει μπροστά από τις κάμερες.

Στο μεσοδιάστημα παραμένει σε φόρμα -λάτρης της γυμναστικής από μικρή ηλικία. Πλέον έχει αφήσει στην άκρη τα βάρη, που έκανε στο παρελθόν, κι έχει αγκαλιάσει το pilates. «Περνώντας τα χρόνια ήθελα να “μαλακώσω” την εικόνα μου, να μην είμαι τόσο μυώδης και να έχω μια πιο γλυκιά και πιο θηλυκή εικόνα που ομολογώ ότι τώρα πια μου αρέσει περισσότερο», δήλωνε στο YOU η γοητευτική Ιωάννα. Ο συγκεκριμένος τρόπος εκγύμνασης την ακολούθησε την περίοδο της εγκυμοσύνης, με την ίδια να ανεβάζει τακτικά στιγμιότυπα από το γυμναστήριο.

«Δεν θα είμαι η Ιωάννα που ήμουν πριν»

Διαβάστε επίσης: «Τα έχεις τα κιλάκια σου» - Η αποστομωτική απάντηση της Ιωάννας Μαλέσκου σε σχόλιο για το βάρος της

«Όταν επανέλθω με το καλό στους επαγγελματικούς ρυθμούς δεν θα είμαι η Ιωάννα που ήμουνα πριν, θα έχουν αλλάξει πολλά στην καθημερινότητά μου», έχει πει χαρακτηριστικά για την επιστροφή της Ιωάννα Μαλέσκου, για να συμπληρώσει: «Εννοείται ότι στον ελεύθερο χρόνο μου θα κάνω τα χόμπι μου και θα κρατήσω αυτή την ποιότητα που θέλω για να μπορώ ταυτόχρονα να διαχειριστώ τους φρενήρεις ρυθμούς και τα άγχη, που έτσι και αλλιώς όλοι έχουμε στα περιβάλλοντα εργασίας». Προτεραιότητα στη ζωή της είναι η κόρη της, ενώ ταυτόχρονα ασχολείται καθημερινά με τα ζώα, τα τετράποδα «παιδιά» που έχει με τον σύζυγό της, την Μπαλού, την Κοκό, την Σανελίτα.

Η αγαπημένη γυμναστική της Ιωάννας Μαλέσκου

Στον ελεύθερο χρόνο της φροντίζει να μένει σε φόρμα κάνοντας γυμναστική τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα, κάτι που δεν σταμάτησε ούτε την περίοδο της εγκυμοσύνης, παρά μόνο για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Όπως δήλωνε συγκεκριμένα: «Το πιλάτες μού ήταν απαραίτητο για να βρω ξανά την ισορροπία μέσα μου, είχα ανάγκη αφενός να εισπράττω ενέργεια από την γυμναστική και αφετέρου να εκτονώνομαι».