Κλέλια Ανδριολάτου: Πως διατηρείται κάτω από 60 κιλά η πρωταγωνίστρια του Maestro - Τα μυστικά της

Τα do και τα dont's της διατροφής της

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Instagram/@klelia_andriolatou
Instagram/@klelia_andriolatou

Δεν δίνει και πολύ μεγάλη σημασία στο... ψυγείο της, αφού είναι υπέρμαχος της υγιεινής διατροφής εκ πεποιθήσεως. Πού την χάνεις πού την βρίσκεις, στο μανάβικο της γειτονιάς της να ψωνίζει φρούτα και λαχανικά, για φρέσκιες σαλάτες και μαγειρευτά που δεν προσθέτουν κενές θερμίδες. Η Κλέλια Ανδριολάτου, σύμφωνα με το περιοδικό YOU, κάνει μερικές παρασπονδίες μόνο με τα ζυμαρικά που της αρέσουν, ειδικά στις εξόδους της για φαγητό, αλλά και με το παγωτό που το καλοκαίρι τού δίνει και καταλαβαίνει.

Τα μυστικά της Κλέλιας

Κλέλια Ανδριολάτου: Πως διατηρείται κάτω από 60 κιλά η πρωταγωνίστρια του Maestro - Τα μυστικά της
Instagram/@klelia_andriolatou

Do

Τρώει τα πάντα με μέτρο για να μη νιώθει στέρηση και κατ' επέκταση να μην πέφτει με τα μούτρα σε ανθυγιεινές απολαύσεις.

Don't

To πρωί αποφεύγει τυριά, τοστ και επεξεργασμένα τρόφιμα, επιλέγοντας συνήθως μπάρες δημητριακών που τη χορταίνουν και της χαρίζουν έξτρα ενέργεια.

Και μιας και μιλάμε για την πρωταγωνίστρια του Maestro... Πάμε και στον δημιουργό αυτού!

Κλελια παπακαλιάτης διατροφή
Instagram/@klelia_andriolatou

Η επιτυχία του “Μaestro” (δείτε εδώ ένα σούπερ spoil για την δεύτερη σεζόν) τον έχει κάνει να τρέχει ασταμάτητα και... κιλό να μη βάζει πάνω του – και δικαίως! Ο Χριστόφορος αγαπά να μαγειρεύει για τους φίλους του, που μαζεύονται τα καλοκαίρια στους Παξούς, όπως έκανε και με το καστ πέρυσι στα διαλείμματα των γυρισμάτων, απολαμβάνοντας την υπέροχη θέα του από τη βεράντα του σπιτιού του.

Do

Του αρέσει το καλό φαγητό, επιλέγοντας υγιεινά πιάτα, αλλά δίνει βαρύτητα, όπως έχει παραδεχτεί, στον ποιοτικό ύπνο, που συνδέεται άμεσα με την καλή υγεία και τη σωστή λειτουργία του μεταβολισμού.

Don't

Γλυκατζής από τη φύση του, θα μπορούσε να τρώει ασταμάτητα ό,τι υπάρχει στη βιτρίνα ενός ζαχαροπλαστείου, ωστόσο αποφεύγει όσο μπορεί τους πειρασμούς, εφαρμόζοντας το... σοφό “φάτε μάτια ψάρια”!