Περιλαμβάνουν ζαρζαβατικά, τόνο και σκέτο κοτόπουλο - Τα πιάτα της Ελένης Μενεγάκη για αποτελεσματικό ξεφούσκωμα και απώλεια βάρους

Οι αποκαλύψεις για τη δίαιτά της!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ελένη Μενεγάκη κάνει καθημερινά μοναδικές εμφανίσεις μέσα από την εκπομπή, που παρουσιάζει ''Ελένη'' με τα look, που επιλέγει κάθε φορά η παρουσιάστρια να την κολακεύουν και πάνω από όλα αποτελούν μία πρόταση για το κοινό της.

Πρόσφατα η Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής της είχε αναφέρει, πως νιώθει να έχει παχύνει τελευταία (δείτε εδώ), καθώς την Τετάρτη (22/11) ήρθε η νέα ανακοίνωση σχετικά με την απόφαση, που πήρε η ίδια.

Μπορεί λοιπόν να πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, η Ελένη Μενεγάκη ωστόσο μπαίνει σε δίαιτα. Αν και τόνισε, πως ξεκινάει τη διαδικασία την πιο λάθος εποχή του χρόνου, φαίνεται να είναι αποφασισμένη! Έτσι λοιπόν, ανέφερε μερικές από τις τροφές, που τρώει για σύντομη απώλεια βάρους.

Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για το διατροφικό της πλάνο

«Σήμερα μαγειρεύουμε και πράγματα, τα οποία βγάζουν ωραίες μυρωδιές. Υπάρχουν κάποιες ημέρες, που καταλαβαίνεις, ότι μπορεί κάπως να σε ενοχλήσει στο περιβάλλον. Κάτι τέτοιες ημέρες έρχεται εδώ ένας super βοηθός, που κάνει το σπίτι μας να μοσχοβολάει. Ε όχι ρε συ σήμερα, σήμερα είπα να ξεκινήσω να τρώω σαλάτες με τόνο και κάνα κοτοπουλάκι σκέτο. Είπα από σήμερα και μπρος ''Ελένη πρέπει''. Λάθος περίοδος βέβαια. Κανονικά κανένας νορμάλ άνθρωπος δεν πρέπει να ξεκινάει να μαζευτεί στο φαγητό ημέρες εορτών, είναι λάθος, λάθος!

Για αυτό αν με δείτε αυτές τις μέρες να έχω νεύρα να ξέρετε από την πείνα μου θα είναι, από τα πολλά ζαρζαβατικά. Εγώ, τώρα να σου πω την αλήθεια ξεκινώντας με τη μαγειρική στην έναρξη της εκπομπής, σώζομαι λίγο. Εεε δε μπορώ να φάω πάνω στο ξεκίνημα της εκπομπής», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Τα τέσσερα γεύματα αποτοξίνωσης της Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη έχει ύψος 1,70 και στα 53 της παραμένει σταθερή στα κιλά της, με την ζυγαριά της να μην ξεπερνά τα 60. Πώς το καταφέρνει παρόλο που είναι λάτρης του καλού φαγητού και ιδιαίτερα της παγωμένης μπύρας το καλοκαίρι, ενώ παράλληλα τσιμπολογάει καθημερινά από τα φαγητά που φτιάχνουν όλη τη χειμερινή σεζόν οι μάγειρες της εκπομπής της στο MEGA;

Όταν θέλει να ξεκινήσει την αποτοξίνωσή της, κόβει τα μακαρόνια και τους υδατάνθρακες γενικότερα, οι οποίοι μπλοκάρουν τον καλό μεταβολισμό της και ξεκινά δίαιτα για διάστημα περίπου δύο εβδομάδων, η οποία περιλαμβάνει τα τρία κύρια γεύματά της, χωρίς αυτό να σημαίνει πως στερείται τα αγαπημένα της φαγητά.

Παρόλο που δεν γυμνάζεται, πέρα από το γεγονός πως κολυμπάει κάθε καλοκαίρι στην Άνδρο κατά τη διάρκεια των διακοπών της (δείτε εδώ πόσο κοστίζει μία βραδιά στο ξενοδοχείο της), σημαντικό ρόλο παίζει το γεγονός πως τις περισσότερες μαγειρεύει η ίδια, επομένως οι "σκουπιδοτροφές" ή αλλιώς το junk food λείπει από την καθημερινότητά της.

Η δίαιτα της:

  • ΠΡΩΙΝΟ: Τοστ με γαλοπούλα, τυρί με χαμηλά λιπαρά ή 2 φρυγανιές με μέλι
  • ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ: Φρούτο ή γιαούρτι, ή μπάρα με μαύρη σοκολάτα
  • ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ: Σαλάτα ή λαδερά χωρίς ψωμί ή όσπρια ή ψάρι
  • ΒΡΑΔΙΝΟ: Κοτόπουλο ή ψάρι στην σχάρα με σαλάτα

Diet tips:

  • Πίνει τον καφέ της χωρίς ζάχαρη, με άπαχο γάλα
  • Πίνει 6-8 ποτήρια νερό τη μέρα

Δείτε επίσης: Η δίαιτα της τελευταίας στιγμής: Πως να χάσεις 3 κιλά σε 15 ημέρες όπως η Σταματίνα Τσιμτσιλή