«Άρχισα να παίρνω....» - Τι αφαίρεσε και τι πρόσθεσε στην διατροφή του ο Τάσος Ιορδανίδης και έχασε 30 κιλά

Αποκάλυψε όλα τα μυστικά που τον βοήθησαν να δει τρομερή αλλαγή στην εμφάνιση του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη στο MEGA, παραχώρησε ο Τάσος Ιορδανίδης, ο οποίος αποκάλυψε μεταξύ άλλων, τα "μυστικά" που ακολούθησε και τον βοήθησαν κατά την περίοδο της καραντίνας να εξαφάνισε από πάνω του 30 ολόκληρα κιλά.

Ο ηθοποιός που για ακόμη μια χρονιά πρωταγωνιστεί στην σειρά Η Γη της ελιάς (δείτε τις εβδομαδιαίες εξελίξεις) ενώ παρουσιάζει και την εκπομπή Μπαμπά-δες, αποκάλυψε τι αφαίρεσε αλλά και τι πρόσθεσε στην καθημερινή του διατροφή.

Έτσι ο Τάσος Ιορδανίδης κατάφερε να χάσει 30 κιλά

«Έχασα 30 κιλά κατά την περίοδο της καραντίνας. Άρχισα να παίρνω τα βουνά και να τρέχω για να κάνω καλό και στον ψυχισμό μου αλλά και να με προσέξω κάπως και σωματικά. Τώρα είμαι μείον 25, πήρα και 5 κιλά λόγω του τρεξίματος. Για να χάσω αυτά τα 30 κιλά τότε, πέρα την γυμναστική που έκανα, έκοψα τη γλουτένη, τη ζάχαρη και έβαλα πιο έντονα στις διατροφικές μου συνήθειες τα φρούτα και τα λαχανικά. Προσπαθώ λίγο να τρέχω και όποτε προλαβαίνω να πηγαίνω και γυμναστήριο, παρόλο που ο χρόνος είναι περιορισμένος. Προσπαθώ να με προσέχω για να είμαι εντάξει και για τους υπόλοιπους αλλά και απέναντι στον εαυτό μου, γιατί αν δεν είσαι εντάξει απέναντι στον εαυτό σου δεν μπορείς να είσαι και για τους υπόλοιπους» αποκάλυψε ο Τάσος Ιορδανίδης.

«Το μέγιστο που έχω φτάσει είναι 115 κιλά. Μου είπε η Θάλεια να το πάρω αλλιώς και το αισθάνθηκα η αλήθεια είναι. Και για θέματα υγείας και για θέματα ευεξίας και για θέματα πρακτικά. Είχα και χρόνο με όλη αυτή την κλεισούρα και άρχισα να δραστηριοποιούμαι εκεί να ασχοληθώ με τον εαυτό μου.

Αυτό που έκανα ήταν ότι σταμάτησα τη ζάχαρη και το αλεύρι και άρχισα να τρώω με πολύ συγκεκριμένο τρόπο. Έτρωγα κάθε τρεις ώρες. Έκανα αρκετή γυμναστική, μιάμιση ώρα κάθε μέρα. Έκανα τρέξιμο και βαράκια στο σπίτι. Ήρθε κάποια στιγμή και η Θάλεια και μου λέει "Κοίταξε να δεις, έχεις παραγίνει. Πρέπει να κάνεις κάτι και για την υγεία σου, και για σένα τον ίδιο, και για το επάγγελμά σου"», είχε πει σε συνέντευξη του το 2022.