Ευαγγελία Αραβανή: Δεν στερείται τίποτα από την διατροφή της - Τι έτρωγε πριν την εγκυμοσύνη για να μείνει σταθερή στα κιλά της

Τα μυστικά της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Ευαγγελία Αραβανή είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz. Το 2005, σε ηλικία 20 ετών δήλωσε συμμετοχή στον Διαγωνισμό Ομορφιάς του ΑΝΤ1, κερδίζοντας τον τίτλο της Σταρ Ελλάς και εκπροσωπώντας έπειτα την Ελλάδα στο διαγωνισμό Miss Universe. Εκτός την καριέρα της στο μόντελινγκ, την είδαμε και σε μεγάλες εκπομπές στην τηλεόραση, ενώ παρουσίασε solo και επιτυχημένα προγράμματα.

Η τελευταία της εμφάνιση στην τηλεόραση ήταν τον Απρίλιο του 2019, όταν έκανε μια εμφάνιση στο MadWalk - The Fashion Music Project, ερμηνεύοντας το κομμάτι "Καταπληκτικά" του Νίνο.

Από τότε κάνει σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις σε κοσμικά event και στην τηλεόραση. Βέβαια, είναι ιδιαίτερα ενεργή στο προφίλ της στο Instagram, όπου δημοσιεύει διάφορες φωτογραφίες από την καθημερινότητα της, αφήνοντας τους όλους με το στόμα ανοιχτό με τις εντυπωσιακές αναλογίες της.


Έτσι διατηρούσε τις αναλογίες στο σώμα της η Ευαγγελία Αραβανή, πριν την εγκυμοσύνη

Η Ευαγγελία Αραβανή έχει δηλώσει ότι δεν στερείται τίποτα από τη διατροφή της, κάθε άλλο, φροντίζει να τρώει λίγο απ’ όλα. Αυτό ήταν το μυστικό μιας ισορροπημένης δίαιτας πριν μείνει έγκυος (δείτε εδώ το φύλο του μωρού). Παραδέχεται ωστόσο ότι δεν της αρέσουν τα γλυκά, άρα τα αποφεύγει αβίαστα, γεγονός που συμβάλλει στην καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Από τη Νάντια Αδαμοπούλου για το περιοδικό YOU

Ευαγγελία Αραβανή διατροφή

ΠΡΩΙΝΟ

Για πρωινό απολαμβάνει πάντα γάλα με δημητριακά, αφού δεν θα μπορούσε να ζήσει χωρίς γάλα. Επίσης, μέχρι το μεσημέρι θα έχει φάει ένα φρούτο.

ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ

Το μεσημεριανό της θα είναι απαραιτήτως ένα ελληνικό σπιτικό φαγητό. Μέσα στην εβδομάδα υπάρχει κάτι με κρέας, κάτι με ψάρι, ένα λαδερό και κάποιο όσπριο.

ΔΕΙΠΝΟ

Τα βράδια προτιμά ένα τοστ και ένα γιαούρτι ή ένα γιαούρτι και ένα φρούτο ή μία πλούσια σαλάτα.