Βάλε λεμόνι, μαϊντανό και 1 ακόμη συστατικό - Το τέλειο ρόφημα για να χάσεις λίπος από την κοιλιά σε 1 μόλις εβδομάδα

Δες το σώμα σου να μεταμορφώνεται σε χρόνο dt

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Unsplash
Unsplash

Ένα φυσικό ρόφημα αδυνατίσματος θα σε βοηθήσει να χάσεις λίπος από την κοιλιά σε μόλις μία εβδομάδα. Η απώλεια βάρους είναι ένας πραγματικός αγώνας... δρόμου για πολλούς ανθρώπους, που προσπαθούν να φαίνονται και να αισθάνονται καλύτερα.

Μπορεί να μην υπάρχουν γρήγορες λύσεις όσον αφορά στην επίτευξη και τη διατήρηση του υγιούς σωματικού βάρους για τον καθένα, αλλά τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν πολλές σπιτικές θεραπείες, που θα σε βοηθήσουν να χάσεις κιλά και να αποκτήσεις πιο επίπεδη κοιλιά, καθαρίζοντας τον οργανισμό σου από τις τοξίνες και βελτιώνοντας τον μεταβολισμό.

Τη δουλειά αυτή θα την κάνει ένα σπιτικό ρόφημα με τρία συστατικά (χυμός λεμονιού, μαϊντανός και μαγειρική σόδα) σε μόλις μία εβδομάδα. Κάνοντας μια δίαιτα-αστραπή μπορεί να χάσεις κάποια περιττά κιλά σε λίγες μέρες, αλλά τα αποτελέσματα είναι συχνά βραχύβια και σίγουρα έχουν δυσμενείς επιπτώσεις στην υγεία.

Όμως, η υιοθέτηση ενός φυσικού τρόπου για την απώλεια κιλών έχει σίγουρα αποτελέσματα χωρίς να βλάψεις την υγεία σου. Οπότε δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις αυτό το γρήγορο και εύκολο σπιτικό ρόφημα, που είναι η λύση σου στο αδυνάτισμα αλλά και στη... μάχη του φουσκώματος.

Λεμόνι, μαϊντανός και μαγειρική σόδα είναι το τέλειο ρόφημα αδυνατίσματος

Ο συνδυασμός αυτών των τριών συστατικών - χυμός λεμονιού, μαϊντανός και μαγειρική σόδα - αποδεικνύεται ότι δημιουργεί ένα τέλειο ρόφημα που βοηθά στην απώλεια βάρους. Για παράδειγμα, η κατανάλωση νερού με λεμόνι είναι γνωστό ότι βελτιώνει την πέψη και ενυδατώνει το σώμα, μειώνοντας την κατακράτηση υγρών και αυξάνοντας την απώλεια λίπους.

ροφημα τσάι
Unsplash

Μελέτες έχουν επίσης δείξει ότι η κατανάλωση νερού με λεμόνι μπορεί να αυξήσει το μεταβολισμό σου. Στην πραγματικότητα, το να πίνετε ζεστό νερό αναμεμειγμένο με φρεσκοστυμμένο χυμό λεμονιού το πρωί για αποτοξίνωση είναι κάτι που γνωρίζουν οι περισσότεροι.

Ο μαϊντανός, από την άλλη, όχι μόνο θα σε βοηθήσει να χάσεις βάρος, αλλά θα καθαρίσει τα νεφρά σου και θα αποτοξινώσει το συκώτι σου. Το δημοφιλές αυτό βότανο έχει πολλά σημαντικά θρεπτικά συστατικά και αντιοξειδωτικά - ιδιαίτερα βιταμίνες A, C και K - ενώ είναι χαμηλός σε θερμίδες, αποτελώντας μια εξαιρετική προσθήκη στη διατροφή ή στο ποτό για απώλεια βάρους.

Μιλώντας για τη μαγειρική σόδα, μπορεί από μόνη της να μη συντελεί στο αδυνάτισμα, αλλά προσθέτοντάς την σε ροφήματα αυτόματα θα βελτιώσεις την ταχύτητα και την αντοχή σου κατά τη διάρκεια της προπόνησης και κατ' επέκταση θα κάψεις περισσότερες θερμίδες, χάνοντας κιλά.

Πώς θα φτιάξεις τη συναταγή για το τέλειο ρόφημα αδυνατίσματος

τσάι
Unsplash

Υλικά

  • Λεμόνι
  • Ένα μάτσο μαϊντανό (πλυμένο και ψιλοκομμένο)
  • Ένα κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα
  • 2 ποτήρια νερό

Εκτέλεση

Σε ένα κατσαρολάκι βάλε τη μαγειρική σόδα με το νερό, ρίξε τον μαϊντανό και άφησε να πάρει μια βράση. Άφησε το μείγμα για λίγα λεπτά σε χαμηλή φωτιά. Άφησε να κρυώσει. Πρόσθεσε τον φρεσκοστυμμένο χυμό λεμονιού και στράγγισε. Το ρόφημά σου είναι έτοιμο προς κατανάλωση.

** Αποθήκευσέ το σε γυάλινο μπουκάλι και διατήρησέ το στο ψυγείο. Για καλύτερα αποτελέσματα, πιες αυτό το παρασκεύασμα με άδειο στομάχι το πρωί - Περίμενε περίπου 30 λεπτά πριν φας το πρωινό σου.