Μήπως πεινάς συνέχεια; Μπορείς να κατηγορήσεις το ζωδιό σου γι' αυτό, ειδικά εάν ανήκεις σε ένα από αυτά τα 3

Πεινάνε ακόμα και όταν έχουν σηκωθεί μόλις από το τραπέζι χορτάτοι

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Unsplash
Unsplash

Δεν είναι διόλου παράξενο το γεγονός ότι οι κοσμικές δυνάμεις επηρεάζουν την σχέση των ζωδίων του ωροσκοπίου με το φαγητό. Ο Δίας συμβολίζει τη σύνδεση με το φαγητό. Όσοι, λοιπόν, βρίσκονται υπό την επιρροή του αισθάνονται υπερβολική πείνα και νιώθουν διαρκώς έτοιμοι να καταβροχθίσουν τα πάντα και μάλιστα σε μεγάλες ποσότητες.

Το φαγητό για τα άτομα αυτά είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητο. Είναι μια απόλαυση για τον ουρανίσκο, ένα αισθητηριακό ταξίδι που ξεκινά με τη θέα ενός τραπεζιού φορτωμένου με γεύσεις, περνάει στην όσφρηση και τελειώνει με τη γεύση.

Ας δούμε λοιπόν ποια είναι τα 3 ζώδια που σχετίζονται στενά με το φαγητό, αυτά που πεινάνε πάντα, ακόμα κι αφού τελειώσουν τα γεύματά τους και απομακρυνθούν από το τραπέζι.

Αυτά τα 3 ζώδια πεινάνε συνέχεια

Το φαγητό είναι μία από τις μεγαλύτερες απολαύσεις της ζωής, είτε είσαι μόνος σου είτε με παρέα. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια ζώδια που όχι μόνο αγαπούν το καλό φαγητό, αλλά αντιμετωπίζουν καθημερινά μια... ακόρεστη πείνα, μια έντονη όρεξη που δύσκολα ικανοποιείται. Είναι τα πιο "αρπακτικά" και "φαγανά" ζώδια, άπληστα στο φαγητό σύμφωνα με τα άστρα.

burger
Unsplash

Ο Τοξότης είναι δικαίως από τα πιο πεινασμένα ζώδια. Καθώς έχει ως κυβερνήτη τον Δία, το ζώδιο της φωτιάς γεννιέται με την τάση να παίρνει χαρά και ικανοποίηση από τις σωματικές απολαύσεις, συμπεριλαμβανομένου του φαγητού, καταβροχθίζοντας μεγάλες ποσότητες μέχρι να νιώσει χορτάτος.

Ο Ταύρος, όπως όλα τα ζώδια της γης, είναι βαθιά συνδεδεμένος με τις υλικές απολαύσεις. Λατρεύει το καλό κρασί, το σεξ και το φαγητό. Σε αντίθεση με τον Τοξότη, του αρέσει να αντιμετωπίζει τα πράγματα με προσοχή ακόμα και στις πιο μικρές λεπτομέρειες, έχοντας την επιρροή της Αφροδίτης, του πλανήτη της ομορφιάς και της κομψότητας.

Όσον αφορά στο φαγητό, ο Κριός σίγουρα δεν διαφέρει. Όπως και τα άλλα δύο ζώδια, του αρέσει να τρώει πολύ και καλά. Σε σύγκριση με τους "συναδέλφους", Τοξότες και Ταύρους, ωστόσο, αυτό το ζώδιο προτιμά πιο υγιεινά φαγητά, όπως κρέας, ψάρι και γκουρμέ τυριά. Του αρέσει να απολαμβάνει με πάθος το φαγητό του μέχρι να νιώσει χορτάτος και μετά να ξεκινά από την αρχή.