Η αθλήτρια της PUMA, Ευαγγελία Πλατανιώτη, στην κορυφή του κόσμου!

Κατέκτησε 2 μετάλλια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου στη Ντόχα

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Η αθλήτρια της PUMA, Ευαγγελία Πλατανιώτη, στην κορυφή του κόσμου!

Η πολυβραβευμένη ambassador της PUMA, Ευαγγελία Πλατανιώτη, έκανε τη χώρα της για άλλη μία φορά περήφανη. Η αθλήτρια ανέβηκε στο βάθρο κατακτώντας δύο κιόλας μετάλλια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου στη Ντόχα.

Πιο συγκεκριμένα, η Ευαγγελία Πλατανιώτη πήρε την πρώτη θέση και συγκέντρωσε 272.9633 βαθμούς στο αγώνισμα του τεχνικού προγράμματος του σόλο. Η αθλήτρια έγραψε ιστορία με το πρόγραμμά της, «Μαύρο Κοράκι», και σημείωσε τη μεγαλύτερη Ελληνική επιτυχία στην ιστορία της καλλιτεχνικής κολύμβησης.

Οι επιτυχίες συνεχίζονται...

Τα επιτεύγματά της όμως δεν σταμάτησαν εκεί. Στο ελεύθερο πρόγραμμα η ambassador της PUMA χόρεψε συρτάκι στο νερό, αναδεικνύοντας έτσι με έναν μοναδικό τρόπο την ελληνική κουλτούρα. Η εκτέλεσή της κατέπληξε τους κριτές, χαρίζοντάς της το ασημένιο μετάλλιο.

ευαγγελία πλατανιώτη

Με την εμφάνισή της στην παγκόσμια σκηνή, αλλά και το πάθος, την επιμονή και τη δεξιοτεχνία της, η πρωταθλήτρια ενσαρκώνει απόλυτα τις αξίες της PUMA λειτουργώντας ως λαμπρό παράδειγμα για τους υπόλοιπους αθλητές/τις υπόλοιπες αθλήτριες ανά τον κόσμο.