Super 8 Plus Microbiota: Ασπίδα προστασίας από τις ουρολοιμώξεις!

Βάσω Αργυρέα
Beauty Director
Super 8 Plus Microbiota: Ασπίδα προστασίας από τις ουρολοιμώξεις!

Ουρολοίμωξη και καλοκαίρι δυστυχώς πάνε μαζί! Και αυτό γιατί η έκθεση σε μικρόβια είναι σίγουρα μεγαλύτερη αυτήν την εποχή με τα μπάνια στη θάλασσα αλλά και την ηλιοθεραπεία. Αυτός εξάλλου είναι και ο λόγος για τον οποίο πρέπει να θωρακίσεις την ευαίσθητη περιοχή όσο καλύτερα γίνεται.

Ιδανικός σύμμαχός σου γι' αυτό δεν είναι άλλο από το Super 8 Plus Microbiota, ένα εξειδικευμένο προβιοτικό από τη MedMelon, το οποίο παρέχει στις γυναίκες την καλύτερη και αποτελεσματικότερη προβιοτική υποστήριξη ενάντια στις ουρολοιμώξεις, τις μυκητιάσεις αλλά και τις κολπίτιδες, που απασχολούν τις περισσότερες από εμάς αυτήν την περίοδο.

Γιατί να το επιλέξεις;

Με 8 εξειδικευμένα προβιοτικά στελέχη και 42 δισεκατομμύρια ζώντα κύτταρα, το Super 8 Plus Microbiota είναι ένα έξυπνο κοκτέιλ καλών βακτηρίων, απέναντι στα οποία τα κακά βακτήρια δεν έχουν καμία πιθανότητα ανάπτυξης! Έτσι, αποτελεί μια ενισχυμένη άμυνα απέναντι σε ουρολοιμώξεις, μυκητιάσεις και τον μύκητα candida. Επιπλέον, η ευεργετική του φόρμουλα δεν περιέχει γλουτένη, ενώ είναι κατάλληλο και για χορτοφάγους.

Πως λειτουργεί αυτός ο συνδυασμός των φιλικών βακτηρίων...

  • Βοηθά στην άμυνα του οργανισμού κατά των βλαπτικών μυκήτων και βακτηρίων.
  • Υποστηρίζει την υγεία των βλεννογόνων, των γεννητικών οργάνων και του ουροποιητικού.
  • Καταστέλλει την υπερανάπτυξη μυκήτων που προκαλούν κολπικές και γυναικολογικές λοιμώξεις.
  • Συμβάλλει στην αντιμετώπιση του συνδρόμου εντερικής διαπερατότητας (όταν τοξίνες, μακρομόρια, μικρόβια, άπεπτες τροφές και απόβλητα περνούν στην κυκλοφορία).
  • Ενδυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα.
  • Είναι απαιραίτητο μετά από αντιβιώσεις.

Στα plus του σημείωσε ότι αποτελείται αποκλειστικά από βακτήρια που δεν περιέχουν γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς. Έτσι, μπορείς να είσαι σίγουρη ότι προσφέρεις το καλύτερο ποιοτικό προϊόν στην πιο πολύτιμη περιουσία σου: το σώμα σου!

Info:

Θα το βρεις στα φαρμακεία.

Για περισσότερα κάνε κλικ στο www.medmelon.gr