Πιες το μια φορά τη μέρα και θα δεις δραστική αλλαγή στο σώμα σου - Το ρόφημα με δυο υλικά που θα σε «σώσει»

Αξίζει να το δοκιμάσεις

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πιες το  μια φορά τη μέρα και θα δεις δραστική αλλαγή στο σώμα σου -  Το ρόφημα με δυο υλικά που θα σε «σώσει»

Μετά από το σωτήριο ρόφημα που θα σε κάνει να φαίνεσαι "μισή" αποφασίσαμε να σας προτείνουμε ένα ακόμη καθώς έχει πολλά οφέλη για το σώμα μας. Με αυτό τον τρόπο, θα καταφέρεις να δεις σημαντικά αποτελέσματα με ένα ρόφημα που αποτελείται από νερό, λεμόνι και ένα κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα.

Τα οφέλη του ροφήματος με μαγειρική σόδα και λεμόνι

Το ρόφημα που πρέπει να δοκιμάσεις

Αρχικά το ρόφημα αυτό προσφέρει καλύτερη λειτουργεία των νεφρών καθώς αυξάνει το pH του σώματός σας, αλκαλοποιώντας το. Η λειτουργία των νεφρών σας θα βελτιωθεί κι αυτά θα μπορούν να φιλτράρουν πιο σωστά το αίμα, αφήνοντας λιγότερες ακαθαρσίες στην ουροδόχο κύστη, οι οποίες θα μπορούσαν να προκαλέσουν μόλυνση.

Επιπλέον, θα σας βοηθήσει στην πέψη, ειδικά αν είστε από τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα με το στομάχι τους.

Τέλος μπορεί να βοηθήσει στην απώλεια βάρους. Σε άδειο στομάχι, δοκιμάστε μια κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα διαλυμένη σε ένα ποτήρι νερό με το χυμό μισού λεμονιού κάθε μέρα.

Αυτή η θεραπεία θα καθαρίσει το σώμα σας από τις τοξίνες και τα ξένα στοιχεία που προκαλούν φλεγμονές, βλάβη στα έντερα και κατακράτηση υγρών. Φυσικά οποιαδήποτε θεραπεία ακολουθήσετε, είναι καλό να συμβουλευτείτε πρώτα τον γιατρό σας.

Εξωτερική/ εσωτερική φωτογραφία: Kartashova/ Peggychoucair

Φτιάξτε σπιτικό αδυνατιστικό ρόφημα μόνο με 3 υλικά και θα δείτε γρήγορα αποτελέσματα

Προκειμένου να χάσετε ισορροπημένα τα κιλά σας, χρειάζεται να συνδυάσετε σωστή διατροφή αλλά και γυμναστική. Εμείς σας βρήκαμε το ρόφημα με κανέλα, λεμόνι και μέλι, το οποίο πίνεται κρύο αλλά και ζεστό και σίγουρα θα σας "λύσει" τα χέρια.

Δείτε επίσης πώς μπορείτε να διώξετε τα κουνούπια από το σπίτι σας με λεμόνι κι ακόμα 1 υλικό

Υλικά

  • 1/4 κουταλάκι κανέλα σε σκόνη ή μισό ξύλο κανέλα
  • 1 κουταλάκι μέλι (προτιμήστε οργανικό μέλι)
  • χυμό από φρέσκο λεμόνι
  • 1 κούπα βραστό νερό

Το απόλυτο σπιτικό ρόφημα

Εκτέλεση

  • Ανακατεύουμε την κανέλα στο βραστό νερό και αφήνουμε να κρυώσει. Προτιμούμε γνήσια κανέλα Κεϋλάνης. Αν δεν βρίσκουμε, στην περίπτωση της σκόνης, ζεσταίνουμε το νερό και την περνάμε από το γνωστό φίλτρο του καφέ, ώστε να εξασφαλίσουμε πως η αδιάλυτη στο νερό και τοξική κουμαρίνη, δεν θα περάσει και στο ρόφημά μας.
  • Στη συνέχεια προσθέτουμε το μέλι, χυμό από φρέσκο λεμόνι και ανακατεύουμε.
  • Δεν προσθέτουμε το μέλι σε ζεστό νερό γιατί θα εξαφανίσει τα οφέλη του μελιού.