Medi Cosmetic: Χάσε τα κιλά των διακοπών και απόκτησε τέλειο σμιλεμένο σώμα!

Ανακάλυψε τρεις καινοτόμες μη-επεμβατικές μεθόδους, που υπόσχονται να σου χαρίσουν ονειρεμένες αναλογίες.

Shutterstock
Shutterstock

Μόλις επέστρεψες από τις καλοκαιρινές σου αποδράσεις και τα κιλά που δείχνει η ζυγαριά είναι λίγο παραπάνω από ότι περίμενες; Κανένα πρόβλημα, γιατί ακόμη και τώρα υπάρχουν τρόποι για να χάσεις τα παραπανίσια κιλά που πήρες από τις ανθυγιεινές διατροφικές συνήθειες των διακοπών και να αποκτήσεις ένα σφικτό σώμα με τη βοήθεια της αισθητικής κοσμητολογίας.

Αρκεί μια επίσκεψη στα κέντρα αισθητικής κοσμετολογίας Medi Cosmetic, όπου εκεί οι ειδικοί θα σου προτείνουν την κατάλληλη θεραπεία προκειμένου να ξαναβρείς τον παλιό καλό σου εαυτό αποκτώντας ένα σφικτό κορμί χωρίς ατέλειες.

2 σε 1 αδυνάτισμα & σύσφιξη για τέλειο σμιλεμένο σώμα!

Στο πλούσιο μενού υπηρεσιών των Medi Cosmetic θα βρεις μια πληθώρα καινοτόμων θεραπειών μέσα από τις οποίες μπορείς να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Εμείς ξεχωρίσαμε τις παρακάτω που υπόσχονται να σου χαρίσουν το κορμί που πάντα ήθελες.

medi cosmetic χάσε κιλά διακοπών
Shutterstock

Εύκολο & γρήγορο αδυνάτισμα με Potere 4D

Πρόκεται για μια μοναδική τεχνολογία που συνδυάζει ταυτόχρονα 4 δράσεις στοχεύοντας ακόμα πιο αποτελεσματικά στην απώλεια έως και 30 κιλών. Συγκεκριμένα, το Potere 4D είναι ένα μη-επεμβατικό σύστημα εγκεκριμένο για τη μείωση του λίπους καθώς και την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Συνδυάζει τη διπολική ενέργεια ραδιοκυμάτων (Bipolar-RF), την ενέργεια υπέρυθρων ακτινών (Infrared-IR), την κρυοθεραπεία (Cooling), την αναρρόφηση (Vacuum) καθώς και μηχανικό μασάζ του ιστού (Mechanical Tissue Manipulation) προσφέροντας θεαματικά αποτελέσματα.

potere 4d

Lipo-Cible για μη-επεμβατική λιποδιάλυση

Η συγκεκριμένη μέθοδος έχει πάρει το όνομά της από την γαλλική λέξη Cible=στόχος και τη λέξη Lipo=λίπος στοχεύοντας στο επίμονο λίπος που συσσωρεύεται στο σώμα προκειμένου να το εξαφανίζει! Έχει εξαιρετικά αποτελέσματα για όσους επιθυμούν -μη επεμβατικά- να κάνουν λιπογλυπτική σε σημεία του σώματος τους που μέχρι τώρα δεν μπορούσαν με τις συμβατικές μεθόδους λιποδιάλυσης. Επιπλέον, το Lipo-Cible απευθύνεται και σε όλους όσοι αποφάσισαν να αδυνατίσουν αποβάλλοντας τα περιττά κιλά από το σώμα τους δουλεύοντας ταυτόχρονα τις περιοχές από όπου εξαφανίζεται το λίπος για να πετύχουν την επιθυμητή σύσφιξη.

lipo-cible

Magna-Shape: Μυστικό για να χτίσεις μύες και να κάψεις λίπος!

Στηρίζεται στην τεχνολογία High Intensity Focused Electromagnetic Field, η οποία εφαρμόζει ηλεκτρικούς παλμούς συγκεκριμένης μορφής και μικρής τάσης απευθείας πάνω στους μυς, προκαλώντας μυϊκή σύσπαση και χαλάρωση όπως συμβαίνει με τη φυσιολογική άσκηση. Πρόκειται για μια ανώδυνη, διαδικασία που δεν χρειάζεται ανάρρωσης, ενώ δεν έχει παρενέργειες.Το τελικό αποτέλεσμα του Magna-Shape είναι ένας συνδυασμός δημιουργίας μυϊκής μάζας και διάσπασης του λίπους. Σημείωσε ότι η ηλεκτρομαγνητική διαμόρφωση σώματος είναι η πρώτη μη επεμβατική διαδικασία στον κόσμο για τη φυσική ανύψωση των γλουτών.

magna-shape

Info:

Κέντρα αισθητικής κοσμετολογίας Medi Cosmetic