Pink the City: Ο Μασούτης στήριξε το Άλμα Ζωής

Μέσα από τον συμβολικό Ροζ Περίπατο στην Πάτρα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Pink the City: Ο Μασούτης στήριξε το Άλμα Ζωής

Μια σημαντική πρωτοβουλία για την Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., που συνεργάζεται με το Άλμα Ζωής Ν. Αχαϊας και την εκδήλωση-θεσμό “Pink the City”, που έλαβε χώρα στην όμορφη πόλη της Πάτρας την Κυριακή 22 Οκτωβρίου, στην Πλατεία Υψηλών Αλωνίων. Πιο συγκεκριμένα, η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. ήταν χορηγός διαδρομής και έλαβε μέρος στην δράση που πραγματοποιήθηκε για 11η συνεχή χρονιά στην πόλη, με τη μορφή χορηγίας αλλά και με εθελοντές-εργαζομένους, οι οποίοι διένυσαν τον συμβολικό “Ροζ Περίπατο”.

μασσούτης pink

Η Μασούτης έστειλε ένα σημαντικό μήνυμα

Η ομάδα της Μασούτης με 100 άτομα έδωσε το “παρών”, διαδίδοντας το μήνυμα ότι η φροντίδα και η αγάπη για τον εαυτό μας πρέπει να μας οδηγεί στην πρόληψη και την έγκυρη διάγνωση, στοχεύοντας στην απομυθοποίηση του καρκίνου, στην ενημέρωση αλλά και στην στήριξη του αγώνα των γυναικών που νοσούν.

μασσούτης

Το Άλμα Ζωής Ν. Αχαΐας έχει ως σκοπό την οργανωμένη αλληλοβοήθεια, την ψυχοκοινωνική στήριξη και αποκατάσταση των γυναικών που πάσχουν από καρκίνο του μαστού, όπως επίσης και των μελών των οικογενειών τους.

μασσούτης προσφορά

Συμβάλλει στην απομυθοποίηση του καρκίνου και ενημερώνει τον γυναικείο πληθυσμό για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση της ασθένειας, στηρίζοντας τις ίδιες αξίες και ιδανικά που πρεσβεύει και η Μασούτης, επιλέγοντας από την πλευρά της να συμμετέχει ενεργά στην δράση αυτή.

μασσούτης προϊόντα

H εταιρεία Μασούτης και οι άνθρωποί της στήριξαν το Άλμα Ζωής Ν. Αχαΐας και το Pink the City 2023 γιατί η ενημέρωση για τον καρκίνο μαστού πρέπει να φτάσει παντού.

Γιατί η πρόληψη για τον καρκίνο του μαστού είναι ζωή!