Η Seventeen στη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού!

Celebrate your Scars, Celebrate your Beauty!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Η Seventeen στη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού!

Με αφορμή τον μήνα πρόληψης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού, η SEVENTEEN Cosmetics ξεκινάει μια σειρά από φιλανθρωπικές χορηγίες με τη στήριξη των δράσεων της ΜΚΟ Celebrate your Scars και την υποστήριξη του αγώνα κάθε γυναίκας που ταλαιπωρείται από τη χρόνια νόσο.

Μια αμιγώς γυναικεία μάρκα καλλυντικών, η SEVENTEEN βρέθηκε την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023 στη φιλανθρωπική εκδήλωση δωρεάν αναδόμησης θηλής με ιατρικό τατουάζ Celebrate your Scars, αφιερωμένη σε όσες γυναίκες έχουν κάνει μαστεκτομή. Εκεί, επαγγελματίες tattoo artists σχεδίασαν θηλές πάνω σε ουλές και, όπως πολύ εύστοχα αναφέρουν, μετέτρεψαν σημάδια πολέμου σε σύμβολα ειρήνης.

Η Seventeen στη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού!

Η SEVENTEEN, με απεριόριστο σεβασμό σε κάθε γυναίκα που έχει υποστεί μία τέτοια διαδικασία, ήταν εκεί, δίπλα σε κάθε ηρωίδα, για να της υπενθυμίσει πόσο δυνατή και όμορφη είναι! Βαθιά συγκινημένοι από τη δύναμη κάθε γυναίκας που παρευρέθηκε στην ημερίδα, επαγγελματίας make-up artist, εκπρόσωπος της SEVENTEEN, δημιούργησε πρωτότυπα μακιγιάζ με τις νέες φθινοπωρινές αποχρώσεις και χάρισε δώρα αξίας 10.000 ευρώ.

Celebrate your Scars, Celebrate your Beauty!

Seventeen

Η πρωτοβουλία της ΜΚΟ Celebrate your Scars και της ιδρύτριας, επαγγελματία tattoo artist Ρεβέκκας Γιαννοπούλου, ήταν για τη SEVENTEEN μια ευκαιρία να στηρίξει από την πλευρά της τον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού και συγκεκριμένα το έργο αναδόμησης θηλών με ιατρικό τατουάζ. Κυρίως όμως ήταν μια ευκαιρία να ενθαρρύνει, έστω και λίγο, όλες τις γυναίκες να ανακαλύψουν την αυτοπεποίθηση που κρύβουν μέσα τους και να γιορτάσουν την ομορφιά σε όλες τις εκφάνσεις της!

Η Seventeen στη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού!

Η επόμενη ημερίδα Celebrate your Scars θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Νοεμβρίου στο Γερμανικο Ογκολογικο Κεντρο απο τις 11:00-19:00 στη Λεμεσό, όπου η SEVENTEEN θα είναι και πάλι εκεί για να προσφέρει δώρα, προϊόντα μακιγιάζ και περιποίησης, που μόνο σκοπό έχουν να ενδυναμώσουν το δικαίωμα κάθε γυναίκας να ανακαλύψει ξανά τη θηλυκότητά της και να επαναπροσδιορίσει την ομορφιά της.

Η Seventeen στη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού!

Ευχαριστούμε τη Ρεβέκκα Γιαννοπούλου και τη ΜΚΟ Celebrate your Scars που μας έδωσαν την ευκαιρία να γνωριστούμε, να συζητήσουμε, να δώσουμε δώρα και να γιορτάσουμε όλοι μαζί τα τραύματά μας, αλλά και την ομορφιά μας.