Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS στο «ΒΟΧ2ΒΟΧ»

Στόχος της είναι η ενημέρωση & η ευαισθητοποίηση

Shutterstock
Shutterstock

Ενημερωτικό event με θέμα την προστασία από το AIDS πρόκειται να πραγματοποιηθεί την 1η Δεκεμβρίου στη 13.00 στο φαρμακείο «ΒΟΧ2ΒΟΧ» της Αθήνας, που βρίσκεται στην οδό Σόλωνος 60.

Στόχος της εκδήλωσης, που γίνεται με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Aids., είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα υγείας, μέσα από μια δράση κοινωνικής ευθύνης. Επιπλέον, μέσα από το συγκεκριμένο event το «ΒΟΧ2ΒΟΧ» στοχεύει στο να μάθει ο κόσμος ότι δεν πρόκειται για ένα ακόμη φαρμακείο αλλά για κάτι πολύ περισσότερο, “more than a pharmacy”, μια και αποτελεί έναν μοναδικό χώρο υγείας & ομορφιάς.

Μάθε περισσότερα για την εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS στο «ΒΟΧ2ΒΟΧ»

Βασικός ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο γιατρός Θεόδωρος Καλαμπόκας, Μαιευτήρας- Γυναικολόγος, ο οποίος θα ενημερώσει για το AIDS αλλά και πως μπορούμε να προστατευτούμε.

worlds_day_aids
Shutterstock

Προσκεκλημένοι της εκδήλωσης θα είναι άτομα από τον καλλιτεχνικό χώρο, μεταξύ των οποίων και ο ηθοποιός Αλέξης Παππάς, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιηθεί σχετική συζήτηση για το θέμα, το οποίο όχι μόνο είναι κοινωνικό αλλά και ατομικό! Γι' αυτό το λόγο εξάλλου και η ενημέρωση, η πρόληψη και η προστασία είναι προσωπική ευθύνη όλων μας.

Ραντεβού λοιπόν την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου στη 13:00 στο φαρμακείο «ΒΟΧ2ΒΟΧ» για να ενημερωθείς χωρίς ταμπού και διακρίσεις!