Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS: Ενημερωτική εκδήλωση ευαισθητοποίησης στο «ΒΟΧ2ΒΟΧ»

Κεντρικό της θέμα ήταν: «Ενημέρωση, Πρόληψη, Προστασία» από τον HIV

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Credit photo: Κώστας Καπαρελιώτης
Credit photo: Κώστας Καπαρελιώτης

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS, το «BOX2BOX», στην οδό Σόλωνος 60 στο Κολωνάκι πραγματοποίησε εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για το AIDS και τον HIV.

Το επιτυχημένο event, που έγινε την 1η Δεκεμβρίου, με αφορμή την παραπάνω ημέρα, είχε ως κεντρικό θέμα την «Ενημέρωση, Πρόληψη, Προστασία» από τον HIV, ενώ μετά από την εκδήλωση ακολούθησε εποικοδομητική συζήτηση με όλους τους παρευρισκόμενους για θέματα γύρω από το AIDS και τον HIV, που απασχολούν και την παγκόσμια κοινότητα.

Η εκδήλωση του BOX2BOX με θέμα την ευαισθητοποίηση για το AIDS & τον HIV

Την εκδήλωση άνοιξε ο CEO και εμπνευστής του «BOX2BOX» Γιώργος Τζέμος με ένα ζεστό καλωσόρισμα, ενώ στη συνέχεια το λόγο πήρε ο διακεκριμένος Δρ. Θεόδωρος Καλαμπόκας, Επίκουρος Καθηγητής Μαιευτικής-Γυναικολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Μόλις ολοκλήρωσε την ομιλία του ο Δρ. Καλαμπόκας ακολούθησαν ερωτήσεις από το κοινό και δόθηκαν όλες οι απαραίτητες διευκρινίσεις από τον γιατρό.

box2box_tzemos
O CEO και εμπνευστής του «BOX2BOX» Γιώργος Τζέμος

Το event τίμησαν με την παρουσία τους γνωστοί καλλιτέχνες και ηθοποιοί, μεταξύ των οποίων και ο
ηθοποιός Αλέξης Παππάς. Παράλληλα, η συζήτηση επεκτάθηκε περαιτέρω σε θέματα ενημέρωσης, πρόληψης και προστασίας από το AIDS και τον HIV χωρίς ταμπού και διακρίσεις, ενώ στο τέλος της εκδήλωσης μοιράστηκαν σε κοινό και περαστικούς προφυλακτικά, στο πλαίσιο της συγκεκριμένης δράσης του «BOX2BOX».

box2box_tzemos
O CEO και εμπνευστής του «BOX2BOX» Γιώργος Τζέμος μαζί με τον ηθοποιό Αλέξη Παππά.

Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι στις 24 Δεκεμβρίου, παραμονή Χριστουγέννων, ημέρα Κυριακή το «BOX2BOX» στο Κολωνάκι (οδός: Σόλωνος 60) θα είναι ανοιχτό από τις 11:00 έως τις 16:00 για να σας υποδεχθεί σε μια άκρως γιορτινή ατμόσφαιρα! Τη γιορτινή αυτή ημέρα, την οποία θα ντύσει μουσικά dj με χριστουγεννιάτικα τραγούδια, το «BOX2BOX» σας περιμένει για να ανταλλάξει μαζί σας δώρα και ευχές ενόψει Χριστουγέννων,

Δες το βίντεο της εκδήλωσης εδώ...

Μάθε περισσότερα για το BOX2BOX

Είναι ένας χώρος ομορφιάς και υγείας “more than a pharmacy” με ιδιοκτήτη και εμπνευστή τον Γιώργο Τζέμο, ο οποίος “περνά” διαρκώς το μήνυμα πως μέσα από τα καταστήματα «BOX2BOX», το κοινό μπορεί όχι μόνο να προμηθεύεται τα απαραίτητα προϊόντα αλλά και να ενημερώνεται και για θέματα υγείας. Γιατί άλλωστε η ομορφιά ξεκινά από μέσα μας.

box2box_kolonaki
Credit photo: Κώστας Καπαρελιώτης

Επόμενο ραντεβού λοιπόν στο «BOX2BOX» στο Κολωνάκι στις 24 Δεκεμβρίου!