«Vagina Designer»: Tι είναι & γιατί αποτελεί μια από τις πιο δημοφιλείς επιστημονικές προσεγγίσεις για την «ευαίσθητη» περιοχή;

Η ολιστική λύση έρχεται από τον ειδικό

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Shutterstock
Shutterstock

Όλες οι γυναίκες θέλουν να αισθάνονται σίγουρες και γεμάτες με αυτοπεποίθηση για το σώμα τους, ενώ δεν διστάζουν να αναζητήσουν την ιατρική συμβουλή σχετικά με ανησυχίες που αφορούν στο στήθος ή στους μηρούς τους. Παρόλα αυτά οι περισσότερες από αυτές μένουν σιωπηλές για θέματα που έχουν να κάνουν με την «ευαίσθητη» περιοχή.

Σε αυτά έρχεται να δώσει τη λύση ο χειρουργός-γυναικολόγος Δρ. Νίκος Ναούμ και η ομάδα του, που προσφέρουν, εκτός από κορυφαία αποτελέσματα σε αιδοιοπλαστική ή κολποπλαστική, ασφαλείς και μη επεμβατικές θεραπευτικές επιλογές για την ανανέωση, τη σύσφιξη και τη βελτίωση της εμφάνισης της «ευαίσθητης» περιοχής της, επανασχεδιάζοντάς την.

Vagina Designer: Τι είναι & που μπορεί να βοηθήσει;

Ο Δρ. Νίκος Ναούμ, Χειρουργός - Γυναικολόγος, Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Επανορθωτικής Γυναικολογίας μας αναλύει τις πιο ενδεδειγμένες θεραπείες και μεθόδους, που συστήνονται για να βελτιωθεί αισθητικά η ευαίσθητη περιοχή μέσω του «Vagina Desinger», μιας ολιστικής προσέγγισης, η οποία στην ουσία την επανασχεδιάζει.

dr.naoum

Μάθε περισσότερα για την ολιστική προσέγγιση του «Vagina Designer» & τι περιλαμβάνει

Το «Vagina Desinger» αποτελείται από ασφαλείς και μη επεμβατικές θεραπευτικές επιλογές για την ανανέωση, τη σύσφιξη και τη βελτίωση της εμφάνισης της «ευαίσθητης» περιοχής της, επανασχεδιάζοντάς την. Η συγκεκριμένη επιστημονική προσέγγιση περιλαμβάνει:

  • Επεμβατική αιδιοπλαστική & κολποπλαστική.
  • Μη χειρουργική αιδιοπλαστική, με ραδιοσυχνότητες για την απομάκρυνση του λίπους της περιοχής των χειλέων πραγματοποιώντας ένα «λίφτινγκ» και επιτυγχάνοντας ανόρθωση, σύσφιξη και περιγράμματος του δέρματος.
  • Μη χειρουργική κολποπλαστική, με τη χρήση της τεχνολογίας laser, που χαρίζει κολπική αναζωογόνηση, σύσφιξη και βελτίωση της κολπικής ξηρότητας.

    vagina_desinger_concept
    Shutterstock
  • Λεύκανση του κόλπου, με τη χρήση ιατρικού λέιζερ.
  • Αυτόλογη μεσοθεραπεία, η οποία διεγείρει τη φυσική ανάπτυξη των ινοβλαστών, την κυκλοφορία και τους υποστηρικτικούς ιστούς του δέρματος. Αυτό μπορεί να είναι ευεργετικό για τις γυναίκες που πάσχουν από ακράτεια ούρων, ειδικά λόγω του τοκετού ή της διαδικασίας γήρανσης.
  • Έγχυση υαλουρονικού οξέος, για την αναζωογόνηση των χειλέων, γεμίζοντάς τα και βελτιώνοντας το σχήμα της περιοχής, προσφέροντας έτσι μια πιο νεανική εμφάνιση.
  • Μόνιμη ηβική αποτρίχωση, χρησιμοποιώντας την πιο αποτελεσματική ιατρική συσκευή λέιζερ, η οποία προσφέρει μια περιοχή του μπικίνι απαλλαγμένη από ανεπιθύμητη τριχοφυΐα με μόνιμα αποτελέσματα

Ιnfo

  • Δρ. Νίκος Ναούμ, Χειρουργός - Γυναικολόγος, Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Επανορθωτικής Γυναικολογίας
  • Site: drnikosnaoum.com
  • Facebook: Dr.Nikos Naoum
  • Instagram: dr.nikosnaoum