Αντιμετώπισε το άγχος & το στρες της καθημερινότητας με τον πιο φυσικό τρόπο!

Ανακάλυψε το διατροφικό σου σύμμαχο

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Shutterstock
Shutterstock

Όταν νιώθουμε ότι το άγχος μας δεν είναι πλέον διαχειρίσιμο και μας εμποδίζει από το να είμαστε αποδοτικοί και ευδιάθετοι, υπάρχει μια φυσική λύση. Δανειζόμαστε τις προσαρμογόνες ουσίες συγκεκριμένων φυτών, που τα βοηθούν να αντιστέκονται στις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης.

Ένα τέτοιο φυτό είναι το Ashwagandha, το οποίο έχει μακρά παράδοση και διαθέτει πολλές έρευνες και βιβλιογραφία στο πώς μπορεί να μας βοηθήσει να αποκαταστήσουμε τη σωματική, πνευματική και ψυχική ισορροπία, να μειώσει τα συμπτώματα του άγχους και να προστατέψει τον οργανισμό από τις παρενέργειες των αιχμών του στρες. Θα το βρεις, μεταξύ άλλων, στην ευεργετική σύνθεση του φυτικού συμπληρώματος διατροφής Stressveda!

Μάθε περισσότερα για το φυτικό συμπλήρωμα Stressveda

Το Stressveda είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που αποτελεί μια 100% οργανική φόρμουλα πιστοποιημένη από το USDA και βοηθά στη διαχείριση του άγχους και του στρες, αυξάνει την ενέργεια, ενώ υποστηρίζει τις αθλητικές δραστηριότητες.

stressveeda_medmelon

Τα συστατικά του επιλέχθηκαν σύμφωνα με την αποτελεσματικότητα, τη βιβλιογραφία και την επιστημονική έρευνα. Η ευεργετική του φόρμουλα περιέχει την πιο ποιοτική και αποτελεσματική Ashwagandha στον κόσμο- το πατενταρισμένο βοτανικό εκχύλισμα Ashwagandha KSM-66®- κι επιπλέον βιταμίνες Β1, Β2, Β3, Β5, Β6, Β7, Β9 από οργανικές φυτικές πηγές και φυτικής προέλευσης βιταμίνες C, D, E, K.

Τα πολύτιμα οφέλη του

  • Βοηθά στη διαχείριση του άγχους.
  • Ανακουφίζει από τα συμπτώματα του στρες, της νευρικής έντασης και της ψυχικής κούρασης.
  • Ενισχύει την πνευματική απόδοση.
  • Συμβάλλει στην καλή λειτουργία του νευρικού συστήματος.
  • Προστατεύει τα κύτταρα από το οξειδωτικό στρες.
  • Υποστηρίζει τη γονιμότητα και τη σεξουαλική υγεία.
  • Βοηθά στη διαχείριση του βάρους.

Βοnus tip

Το συγκεκριμένο συμπλήρωμα ενισχύει τη λίμπιντο, την κινητικότητα των σπερματοζωαρίων και την ανδρική γονιμότητα.

Info

Προϊόν ΕΟΦ. Παράγεται από τη Flora Canada. Θα το βρεις στα Φαρμακεία από τη MedMelon. Για περισσότερα κάνε κλικ στο medmelon.gr