4 βασικά tips ευεξίας που μάθαμε από τη Victoria Beckham

Για καλλίγραμμη σιλουέτα και καλύτερη υγεία

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Shutterstock
Shutterstock

Πώς ξεκινά τη μέρα της η Victoria Beckham; Δεν θα εκπλαγείς και πολύ με αυτά που κάνει καθημερινά η "ιέρεια" της μόδας, αφού βλέπεις ξεκάθαρα πως διατηρεί όλα τα χρόνια ένα αψεγάδιαστο κορμί και η νεότητά της παραμένει στα ίδια επίπεδα.

Τι κάνει, λοιπόν, η fashion designer που τη βοηθά να έχει μια άριστη σχέση με τον χρόνο; Δίνει προτεραιότητα στην υγεία και την ευεξία της. Και μάλιστα, πριν από λίγες μέρες μοιράστηκε στα story της στο Instagram όλες τις λεπτομέρειες με τους followers της. Έτσι μάθαμε κι εμείς τα 4 βασικά tips ευεξίας που εφαρμόζει στην καθημερινότητά της.

4 βασικά tips ευεξίας που μάθαμε από τη Victoria Beckham

Ξεκινά τη μέρα της με μηλόξιδο

Δημοσιεύοντας ένα στιγμιότυπο από βιολογικό, ακατέργαστο και αφιλτράριστο μηλόξιδο, η VB εξήγησε ότι το πρώτο πράγμα που κάνει όταν ξυπνά είναι να πίνει "μερικές κουταλιές της σούπας με άδειο στομάχι". Ένα φυσικό φάρμακο που βοηθά στην εξισορρόπηση του σακχάρου στο αίμα, υποστηρίζει την πέψη και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, το μηλόξιδο έχει μαγικές ιδιότητες.

μηλόξιδο

Ενώ η VB πίνει το δικό της σκέτο, οι περισσότεροι ειδικοί συνιστούν την ανάμειξη με νερό για την πρόσληψη της διάβρωσης του σμάλτου των δοντιών.

Φτιάχνει πράσινα smoothies

Τα smoothies είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσουμε τη μέρα μας, επειδή είναι εύπεπτα και θα μας βοηθήσουν να ενσωματώσουμε πολλά θρεπτικά συστατικά στη διατροφή μας. Η VB χρησιμοποιεί πιο πολλά λαχανικά και λιγότερα φρούτα, καθώς το αντίθετο μπορεί να προκαλέσει αύξηση του σακχάρου στο αίμα, κάνοντάς μας να πεινάμε περισσότερο.

λαχανικά

Το smoothie της οικογένειας Beckham περιλαμβάνει σπανάκι, μπρόκολο, σέλινο, αγγούρι, αβοκάντο, μήλο, λεμόνι και τζίντζερ, φουλ στα αντιοξειδωτικά, τα αντιφλεγμονώδη και τις φυτικές ίνες.

Κάνει 5 φορές γυμναστική την εβδομάδα

Ο προσωπικός γυμναστής των Beckhams, Bobby Rich, μοιράστηκε στο παρελθόν λεπτομέρειες για την καθημερινή τους προπόνηση. Η γυμναστική είναι αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα για το ζευγάρι και η Victoria προπονείται 5 φορές την εβδομάδα.

Εκτός από τις πολλές ασκήσεις με βάρη, ο Rich δημιουργεί ένα ολιστικό πλάνο ενός έτους που περιλαμβάνει αντοχή, ασκήσεις για την καρδιά και αποκατάσταση, για να διασφαλίσει ότι το σώμα θα ασκηθεί με όλους τους σωστούς τρόπους.

φρούτα

Μετά την προπόνηση; Η VB απολαμβάνει ένα άλλο smoothie, που συνδυάζει σκόνη πρωτεΐνης (με γεύση βανίλια), βατόμουρα, φράουλες, σμέουρα, βατόμουρα, αμύγδαλα, ένα μήλο και μια μπανάνα.

Πίνει ένα σφηνάκι τζίντζερ

τζιντζερ

Ένα την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα! Και φυσικά καμία σχέση δεν έχει με το αλκοόλ, αφού περιέχει φρέσκο ​​τζίντζερ, λεμόνι, μαύρο πιπέρι και κουρκουμά. Μια "καυτερή" απόλαυση, που είναι το απόλυτο αντιφλεγμονώδες και μπορεί να βοηθήσει στην αποφυγή ασθενειών, να διατηρήσει το δέρμα λαμπερό και να περιορίσει προβλήματα στην πέψη.