Με αυτά τα τρικ θα αποκτήσεις λαμπερό χαμόγελο & δροσερή αναπνοή!

Δοκίμασέ τα τώρα

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Unsplash
Unsplash

Θέλεις το χαμόγελο σου να είναι υγιές, εκθαμβωτικό και να ξεχωρίζει από μακριά; Τώρα μπορείς να το αποκτήσεις ακολουθώντας μερικές χρήσιμες συμβουλές, που θα τηρήσεις στην καθημερινότητά σου για ένα λαμπερό χαμόγελο και μια δροσερή αναπνοή που θα σε συνοδεύει όλη την ημέρα.

Παρακάτω θα δεις κάποια έξυπνα τρικ για να κάνεις σε καθημερινή βάση προκειμένου να αποκτήσεις το χαμόγελο των ονείρων σου, ενώ ακόμη δεν θα χρειάζεται να ανησυχείς για την κακοσμία του στόματος. (δες και αυτό το beauty hack για να αποκτήσεις ζουμερά & σαρκώδη χείλη - Θα χρειαστείς 2 μόνο προϊόντα)

Με αυτά τα τρικ θα αποκτήσεις λαμπερό χαμόγελο & δροσερή αναπνοή!

  • Βούρτσισε τα δόντια σου με τη σωστή οδοντόκρεμα, ανάλογα με τις ανάγκες σου, μετά από κάθε σου γεύμα. Επίσης, δεν θα πρέπει να ξεχνάς κάθε φορά να βουρτσίζεις τον ουρανίσκο και τη γλώσσα σου για μια δροσερή αναπνοή απαλλαγμένη από την κακοσμία.
  • Εάν θεωρείς ότι η πολλή οδοντόκρεμα είναι η λύση ενάντια στην κακοσμία γράψε λάθος. Και αυτό γιατί αρκεί μια μικρή ποσότητα κάθε φορά για να βουρτσίσεις τα δόντια σου σωστά.

γυναίκα που χαμογελά
Unsplash

  • Απαραίτητα είναι τόσο το οδοντικό νήμα όσο και τα μεσοδόντια βουρτσάκια αλλά και η σωστή χρήση τους για να μην τραυματίσεις τα ούλα.
  • Φρόντισε να αλλάζεις οδοντόβουρτσα κάθε 2 με 3 μήνες. Για να επιλέξεις την κατάλληλη δώσε προσοχή στην ανατομική λαβή και στην κατάλληλη κεφαλή για να φτάνει και στα πιο δυσπρόσιτα σημεία του στόματος. Επίσης, καλό είναι να έχει μαλακές ίνες ούτως ώστε να μην τραυματίσει τα δόντια και τα ούλα σου.
  • Μην αμελείς την επίσκεψη στον οδοντίατρο που πρέπει να γίνεται τουλάχιστον δυο φορές το χρόνο, ανά 6 μήνες, για ένα υγιές και αστραφτερό χαμόγελο.
  • Για να έχεις μια φρέσκια και δροσερή αναπνοή όλη την ημέρα φρόντισε να κάνεις μικρά και συχνά γεύματα προτιμώντας πολλά φρούτα και τα λαχανικά για να τα συνοδεύεις.
  • Εάν αισθάνεσαι ότι έχεις δυσάρεστη αναπνοή μπορείς να μασήσεις λίγο μέντα ή δυόσμο ή να προτιμήσεις τσίχλες και καραμέλες που μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά.