Κλειώ Λιάπη: «Το "Big Brother" μου κατέστρεψε τη ζωή και με έστειλε στους ψυχιάτρους»

Αποκλειστική συνέντευξη στο περιοδικό You

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

18 χρόνια μετά τη συμμετοχή της η barbie -όπως την αποκαλούσαν τότε - του «Big Brother 2», Κλειώ Λιάπη, λύνει τη σιωπή της και μιλάει για τη ζωή της μετά το παιχνίδι και τις καταστροφικές συνέπειες που είχε ο εγκλεισμός μέσα στο σπίτι στη μετέπειτα ζωή της, περιγράφοντας με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τι της συνέβη...

Φέτος που είδες το παιχνίδι μετά από τόσα χρόνια τι ένιωσες;

Αγχώθηκα και εκνευρίστηκα που άκουσα ξανά σε απειλητικό τόνο «ο Big Brother είναι παντού και σας παρακολουθεί», δεν μου έφερε καλά συναισθήματα γιατί ήταν σαν να το ξαναζούσα από την αρχή, μου φάνηκε σαν να ήταν χτες που μπήκα μέσα. Εγώ το πλήρωσα με την υγεία μου το «Big Brother» πριν μερικά χρόνια, γιατί αυτός ο εγκλεισμός μού κόστισε ακριβά.

Κλειώ Λιάπη συνέντευξη περιοδικού you

  • Φόρεµα, Stelios Koudounaris, Ceee
  • Κολιέ και βραχιόλι, Dimitrios Exclusive
  • Ζώνη, Doca, docaofficial.com
  • Μποτάκια, Bozikis, bozikis.gr

Δηλαδή;

Όταν βγήκα από το παιχνίδι πήγα σε πολλές εκπομπές του Λιάγκα και του Ευαγγελάτου με καλεσμένους ψυχιάτρους και προσπαθούσαν τότε να με πείσουν ότι το «πείραμα» αυτό που μας έκαναν θα έχει κόστος μακροπρόθεσμα στην υγεία μου. Εγώ κοντραρίστηκα μαζί τους λέγοντάς τους ότι πέρασα καταπληκτικά, μετά από λίγα χρόνια όμως βίωσα αυτό ακριβώς που έλεγαν οι επιστήμονες. Πόσο δίκιο είχαν! Όταν έβλεπα καθρέφτες και φανταζόμουν φιγούρες να περνάνε μέσα από τους καθρέφτες, αλλά και όταν είδα το σπίτι που έμοιαζε με κουτί, ταράχτηκα.

Τι προβλήματα υγείας αντιμετώπισες;

Λιάπη Ελένη Μενεγάκη

Καταστράφηκε η ζωή μου, φοβόμουν όλο τον κόσμο. Το 2007 ξαφνικά γυρνώντας από διακοπές πίστευα ότι το σπίτι μου ήταν κάτι σαν το σπίτι του «Big Brother», καλωδιωμένο από ανθρώπους της παραγωγής. Επειδή είχα πολλούς καθρέφτες μέσα, πίστευα ότι πίσω από τους καθρέφτες με παρακολουθούν. Ένιωθα τρόμο, έπαθα χοντρή ζημιά, κατάθλιψη, υπολειτουργικότητα. Καθόμουν κουλουριασμένη σε έναν καναπέ, δεν ήξερε κανείς τι έχω πάθει και εγώ φοβόμουν να μιλήσω σε οποιονδήποτε. Ζούσα σε ένα άλλο σύμπαν, άρχισα να παρακολουθούμαι από ψυχιάτρους.

Κεντρική φωτογραφία:

  • Φόρεµα, Badoo
  • Σκουλαρίκια και βραχιόλι, Dimitrios Exclusive
  • Μποτάκια, Wall Street, Sandy.s

Περισσότερα στο You weekly που κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη