Νίκος Ψαρράς: «Παρότι Ψαρράς... νιώθω ακόμη ψαρωμένος στη δουλειά»

Ο τηλεοπτικός Σταμάτης από τις «Άγριες Μέλισσες» αποκαλύπτει πράγματα που δεν γνώριζε κανείς μέχρι σήμερα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Ο τηλεοπτικός Σταμάτης από τις «Άγριες Μέλισσες» ήρθε για να... φύγει από το Διαφάνι, όπως λέει ο ηθοποιός Νίκος Ψαρράς που ενσαρκώνει τον ρόλο. Λίγο πριν εγκαταλείψει τη σειρά και εισβάλει στο «Καφέ της Χαράς», δίνει στο You weekly μια αποκαλυπτική συνέντευξη για τη ζωή του.

Από τα παιδικά χρόνια που έζησε σε ένα χωριό έξω από τη Θεσσαλονίκη φτάνοντας μέχρι και το... Λος Άντζελες όπου έκανε καριέρα ως ηθοποιός! Η στενή σχέση με τους γονείς του, η αντίρρηση του πατέρα του να γίνει ηθοποιός, η πιο δύσκολη στιγμή του στο θέατρο, ο επεισοδιακός τρόπος που γνώρισε τη γυναίκα του, τα φλερτ, οι... χυλόπιτες, τα χυδαία μηνύματα.

  • Από την Κατερίνα Μπούσιου
  • Φωτογραφίες: Κώστας Καπαρελιώτης
  • Styling: Έλενα Οικονόμου

Ποιο είναι το ωραιότερο φλερτ που σου έχει κάνει μια γυναίκα;

Θυμάμαι όταν ήμουν νεότερος, ένα βράδυ που ήμουν σε ένα καλοκαιρινό κλαμπ στη Γλυφάδα βγήκα έξω να πάρω αέρα και ήρθε ξαφνικά μια κοπέλα για να με φλερτάρει και μου λέει «αχ, να ήμουν αυτό που έψαχνες!». Και της απάντησα «ναι, εσένα έψαχνα, πάμε!». Είναι όλα θέμα timing. Υπάρχουν, βέβαια, και άλλες φορές που το φλερτ μπορεί να γίνει με χυδαίο τρόπο, υπάρχει στην εποχή μας μια «εισβολή» συνήθως στα social media που με αφήνει πραγματικά άφωνο.

Νίκος Ψαρράς συνέντευξη περιοδικό You

  • Μπλούζα, Mango
  • Παντελόνι, Guy Laroche Piraeus
  • Δαχτυλίδι, KΛRKΛLIS Silver Collection, KΛRKΛLIS

Εν τω μεταξύ, η γυναίκα μου επειδή δεν έχει Instagram μπαίνει στο δικό μου προφίλ και τα βλέπει πρώτη αυτά τα σχόλια, ακόμη και τα πιο χυδαία που μου στέλνουν. Τώρα πια γελάει όταν τα βλέπει, στην αρχή δεν γέλαγε καθόλου, σοκαριζόταν. Άργησα κι εγώ να καταλάβω ποιοι είναι αυτοί που τα στέλνουν, γιατί νόμιζα ότι μου τα στέλνουν φίλοι μου από ψεύτικα προφίλ για να μου κάνουν πλάκα!

Ο δημοφιλής ηθοποιός σε μια διαδρομή που κρύβει και ανατροπές, όπως διηγείται ο ίδιος στο video που ακολουθεί, με την επεισοδιακή του συνάντηση με την ηθοποιό Μέριλ Στριπ!

Κεντρική φωτογραφία:

  • Κοστούµι και µπλούζα, Mango
  • Δαχτυλίδι, KΛRKΛLIS Silver Collection, KΛRKΛLIS
  • Παπούτσια, Levi’s, Sandy.s

*(Περισσότερα στο You weekly που κυκλοφορεί)