Αναστάσης Κολοβός: «Αν δεν είχα τη σύντροφό μου θα ήμουν ένα ρεμάλι»

Αποκλειστική συνέντευξη στο περιοδικό YOU

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Ο Αναστάσης Κολοβός μάς συστήνει την επί 10 χρόνια σύντροφο και συνοδοιπόρο του, την ψυχολόγο Αθανασία Κούσουλα και μας αποκαλύπτει τον καταλυτικό ρόλο που έχει παίξει στη ζωή του. Παράλληλα, το ζευγάρι μιλάει για τη γνωριμία του, για τις δυσκολίες του πρώτου καιρού, αλλά και για τους πειρασμούς από το αντίθετο φίλο!

Πώς γνωριστήκατε;

Αθανασία: Κάποια στιγμή είχα εμπλακεί με τον καλλιτεχνικό χώρο και δούλευα με μία ενδυματολόγο που ήταν φίλη του. Στην επίσημη πρεμιέρα τον κάλεσε να έρθει να μας δει, αν κι εκείνος βαριόταν αφόρητα. Γενικά δεν βγαίνει, έλαχε ο κλήρος να έρθει σε μία παράσταση πρωτοεμφανιζόμενων ηθοποιών!

Αναστάσης: Όταν την είδα πάνω στη σκηνή έπαθα πλάκα, μου άρεσε πολύ σαν γυναίκα, φαινόταν και πιο ψηλή (γέλια). Βγαίνοντας έξω ήταν λίγο απόμακρη και δεν μπόρεσα να την πλησιάσω, οπότε της έστειλα συγχαρητήρια μέσω social media και ανταποκρίθηκε. Μετά της ζήτησα να έρθει σε μία δική μου πρεμιέρα, βγήκαμε, και σιγά-σιγά μπήκε το νερό στο αυλάκι.

Αναστάσης Κολοβός περιοδικό You

Αναστάσης:

Toπ, Lee, Jean2Jean, AVENUE

Γιλέκο, Royal Punk

Denim παντελόνι, Guess, Shop & Trade

Παπούτσια, Converse, πολυκαταστήματα notos

Βραχιόλι, KΛRKΛLIS Silver Collection, KΛRKΛLIS

Αθανασία:

Πουκάμισο, Gap

Denim παντελόνι, Zara

Βραχιόλια, KΛRKΛLIS Silver Collection, KΛRKΛLIS

Γόβες, από προσωπική συλλογή

Είστε 10 χρόνια μαζί. Πότε καταλάβατε ότι ταιριάζετε;

Αν.: Το «μαγικό» με εμάς είναι ότι πήγαμε ανάποδα. Ο μέσος όρος των ανθρώπων ερωτεύεται παθιασμένα και όταν φεύγει το «ωστικό» κύμα του πάθους αποσυντονίζεται όλο το οικοδόμημα, αν δεν έχει γερές βάσεις. Εμείς περάσαμε από διάφορα στάδια, γιατί πριν ασχοληθεί με την ψυχοθεραπεία ήταν ηθοποιός, και όσο ήταν στον χώρο δεν είχαμε καλές ισορροπίες. Μετά βρήκαμε τη γαλήνη μας και είδα πραγματικά στοιχεία του χαρακτήρα της που δεν τα είχα δει όσο υπήρχε νευρικότητα και πίεση. Τώρα, πραγματικά λέω πως έχω βρει το alter ego μου, ο κόσμος να χαλάσει, δεν υπάρχει περίπτωση να χάσω αυτόν τον άνθρωπο από τη ζωή μου.

Αθ.: Καταρχάς, δεν έχουμε τη συνεχή αλληλεπίδραση που είχαμε πριν. Πλέον μοιραζόμαστε τα άγχη μας, τους προβληματισμούς μας, και ο ένας βοηθάει τον άλλον. Φοβάμαι πως αν ήμουν στον χώρο δεν θα χαιρόμουν με τις επιτυχίες του Αναστάση, θα μου είχε βγει ανταγωνισμός, δεν ξέρω αν θα ήμασταν εδώ κιόλας.

Αν.: Κι εγώ δεν θα το άντεχα, θα μου ήταν δύσκολο να δεχτώ ότι η Αθανασία διαπρέπει κι εγώ μένω πίσω. Σε οποιαδήποτε δουλειά βέβαια θα συνέβαινε αυτό, νομίζω πως είναι καλό να μη δουλεύουν μαζί τα ζευγάρια.

περιοδικό YOU Κολοβός και γυναίκα του

Αναστάσης:

Toπ, Guy Laroche Piraeus

Γιλέκο, Royal Punk

Παντελόνι, Pepe Jeans, Shop & Trade

Δύο βραχιόλια, KΛRKΛLIS Silver Collection, KΛRKΛLIS

Παπούτσια, Converse All Star, πολυκαταστήματα notos

Αθανασία:

Φόρεμα, Marks and Spencer

Βραχιόλι, KΛRKΛLIS Silver Collection, KΛRKΛLIS

Μποτάκια, Envie Shoes, envieshoes.gr

Αναστάση, κάθεσαι στον καναπέ να σου κάνει ψυχοθεραπεία;

Αν.: Δεν γίνεται, οι ψυχολόγοι δεν αναλαμβάνουν δικούς τους ανθρώπους, γιατί εμπλέκονται συναισθηματικά και είναι καταστροφικό. Σίγουρα, όμως, λόγω εμπειρίας μπορεί να αντέξει την τρέλα μου, που δεν την αντέχω ούτε εγώ μερικές φορές. Είναι ηρωίδα. Νομίζω πως αν δεν είχα την Αθανασία θα είχα καταστραφεί τελείως, θα ήμουν ένα ρεμάλι. Καταρχάς, κοιμάμαι αργά και το πρωί δεν ακούω ξυπνητήρια, εκείνη με ξυπνάει κάθε μέρα, έχει τον νου της μη με πάρει ο ύπνος. Μία φορά που δεν το έκανε, χτύπαγαν τα τηλέφωνα και το γύρισμα πήγε πίσω.

Υπάρχουν πειρασμοί από το αντίθετο φύλο;

Αν.: Εννοείται, αλλά όπου και να δουλεύεις θα υπάρχουν. Δεν ανήκω πάντως στους ηθοποιούς που θα ανοίξω το Instagram και θα έχω ένα σωρό ερωτικές εξομολογήσεις. Είναι τυχερή η Αθανασία, τα fan club μου είναι μέχρι 15 χρόνων ή από 60 και πάνω (γελάει).

Αθ.: Εκτός από μία κοπέλα που με πέταξε κάτω στο λιμάνι της Μυκόνου για να τον πλησιάσει...

Από τον Γιώργο Κακογιάννη

Φωτογραφίες: Σοφία Τιμοθέου

Makeup-Μαλλιά: Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος

Styling: Έλενα Οικονόμου - Ηλίας Wia

Περισσότερα στο You weekly που κυκλοφορεί...