Το νέο τεύχος YOU κυκλοφορεί σήμερα, Τετάρτη 14/10!

Η αποκλειστική συνέντευξη της Βίκυς Χατζηβασιλείου, όλες οι λεπτομέρειες για τον γάμο της Ελεονώρας Ζουγανέλη και πολλά ακόμα αποκλειστικά ρεπορτάζ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Το νέο τεύχος του περιοδικό YOU κυκλοφορεί σήμερα, Τετάρτη 14/10 με σούπερ θεματολογία! Πάμε να πάρουμε μια... γεύση!

Βίκυ Χατζηβασιλείου:

Λίγο πριν την πρεμιέρα της στις 15 Οκτωβρίου στο OPEN με το «Γράμμα για σένα» μιλάει στην Τζώρτζια Συρίχα για τη νέα της τηλεοπτική στέγη, την ψυχοθεραπεία που έκανε με τη συμμετοχή της στο «Just the 2 of Us», το τηλεφώνημα που δέχθηκε από την Αγγελική Νικολούλη μόλις αποχώρησε από τον ALPHA αλλά και πώς θα αντιδρούσε σε μια ενδεχόμενη απιστία του άντρα της!

Γάμος Ελεωνόρας Ζουγανέλη και Σπύρου Δημητρίου:

Το YOU ήταν καλεσμένο στον γάμο της αγαπημένης τραγουδίστριας με τον επιτυχημένο δικηγόρο στις Σπέτσες! Ποιοί ήταν οι λαμπεροί καλεσμένοι, ποιά νέα διάσημα ζευγάρια συζητήθηκαν και ποιός είναι ο «ροκ» μοναχός Αέτιος που ευλόγησε τον γάμο; Η πολυτάραχη ζωή του, το παρελθόν, η σχέση του με τους καλλιτέχνες και την Ελένη Μενεγάκη!

Μαρία Πετεβή:

Η «Πηνελόπη» από τις «Άγριες Μέλισσες» στην πιο sexy της φωτογράφιση, μιλάει στο ΥOU για τον έρωτα και την απιστία και δίνει spoilers για το Νο1 σήριαλ του ΑΝΤ1!

Χάρης Βαρθακούρης:

Ο παρουσιαστής του «Big Brother» στηρίζει τη γυναίκα του Αντελίνα, εξηγεί γιατί έχει βάλει φραγή στα μηνύματά του στα social media, μιλάει για τη σχέση με τον πατέρα του, Γιάννη Πάριο και αποκαλύπτει τον λόγο που πριν από μερικά χρόνια έφυγε από το σπίτι!

Ελένη Μενεγάκη:

Τη βρήκαμε σε φιλανθρωπική εκδήλωση στο κέντρο της Αθήνας, πιο αδύνατη, μαυρισμένη και ανανεωμένη από ποτέ! Τι μας είπε; Πως οι τέλειες αναλογίες της οφείλονται (που αλλού;) στην εντατική προπόνηση και στην επιμονή της γυμνάστριάς της!