Το νέο τεύχος YOU κυκλοφορεί σήμερα, Τρίτη 27/10!

Η διευθύντρια σύνταξης του YOU Weekly, Τζώρτζια Συρίχα μας δίνει μια γεύση από τα θέματα του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Η διευθύντρια σύνταξης του YOU Weekly, Τζώρτζια Συρίχα μας δίνει μια γεύση από τα θέματα του νέου τεύχους του YOU Weekly που κυκλοφορεί εκτάκτως την Τρίτη 27 Οκτωβρίου!

Happy birthday! Η Eλένη Μενεγάκη έκλεισε τα 51 και το γιορτάζει με την οικογένειά της, τα τέσσερα παιδιά της και τα πεθερικά της στα Άχλα πιο ανέμελη, ευτυχισμένη και ήρεμη από ποτέ, μακριά από την τηλεόραση!

Δείτε backstage στιγμιότυπα από τις «Άγριες Μέλισσες». Κάναμε οδοιπορικό στο... Διαφάνι και σας τα λέμε όλα. Ποιές είναι κολλητές φίλες κι εκτός πλατό και κανονίζουν βόλτες για καφέ; Ποιά από τις τρεις αδερφές Σταμίρη θέλει μια ώρα περίπου μόνο για το hair look της και ποιά ηρωίδα έχει γίνει fashion icon των 60s;

Εύα Σιμάτου. Κι όμως, η κακιά... «Άγρια Μέλισσα» Μαίρη Χατζίδου και συγκρατούμενη της Λενιώς είναι ένας γλυκύτατος άνθρωπος. Η ηθοποιός έκανε την πρώτη της φωτογράφιση στο YΟU και μας μίλησε για τη σχέση της με τη Μαρία Κίτσου, αλλά και την εμπειρία της από την πρώτη της τηλεοπτική δουλειά στον ΑΝΤ1.

Φέτος ο Μελέτης Ηλίας είπε το «ναι» στην οικογενειακή κωμωδία της ΕΡΤ «Τα καλύτερά μας χρόνια» σε έναν ρόλο που θυμίζει τον Σάββα από «Το σόι σου»... Εμείς συναντήσαμε τον αγαπημένο ηθοποιό και τον ρωτήσαμε για τη γυναίκα και τα παιδιά του, τις συνεργασίες του πριν έρθει η αναγνώριση αλλά και για τα μελλοντικά σχέδιά του!

Είναι... superwoman; Γυρίσματα για το «Shopping Star» και το «GNTM» και μετά καπάκι στο σπίτι για να φροντίσει τα δύο της παιδιά και τον αγαπημένο της σύζυγο, Ηλία Κρασσά. Αυτό είναι το... τρελό 24ωρο της Βίκυς Καγιά και σου το δείχνουμε! Μα πως τα καταφέρνει να είναι τέλεια σε όλα;