Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη δίνουν μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο YOU!

Από την Κατερίνα Μπούσιου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Εκείνος με περγαμηνές στο πολιτικό ρεπορτάζ εδώ και χρόνια, εκείνη με αντίστοιχες επιτυχίες στον ψυχαγωγικό και στον ενημερωτικό τομέα. Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη είναι το ζευγάρι που μας καλημερίζει τα πρωινά από την «Κοινωνία ώρα Mega» και δίνει στο YOU μια αποκαλυπτική συνέντευξη!

  • Φωτογραφίες: Σοφία Τιμοθέου
  • Styling: Έλενα Οικονόμου
  • Makeup - Hair: Σοφία Περγιαννάκη

ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΧΑΣΑΠΟΠΟΥΛΟΣ

Έχεις δουλέψει μερόνυχτα χωρίς να κοιμηθείς;

Μου έχει τύχει σε αποστολή μου που πήγα στην Αλβανία για να καλύψω τις ταραχές που είχε ο τότε πρωθυπουργός Μπερίσα με τον στρατό, να μην έχω κοιμηθεί καθόλου για τρεις μέρες γιατί μας κυνηγούσε η αστυνομία. Κρυβόμασταν από ξενοδοχείο σε ξενοδοχείο και από σπίτι σε σπίτι για να μη μας βρουν.

Έχει τύχει να κινδυνέψει η ζωή σου;

Πάλι στην Αλβανία που είχα πάει να καλύψω ένα θέμα με τις οικονομικές πυραμίδες και την κυβέρνηση. Γυρνούσαμε με ένα ταξί στις περιοχές γύρω από τα Τίρανα για να δούμε πώς είναι η κατάσταση και να κάνουμε το ρεπορτάζ. Τότε τα καλάσνικοφ υπήρχαν παντού, σε σκότωναν ανά πάσα στιγμή από το... πουθενά, μέχρι και τα μικρά παιδιά οπλοφορούσαν. Αναγκαζόμουν να είμαι ξαπλωμένος στο πίσω κάθισμα στο ταξί σε όλη τη διαδρομή ανάμεσα στους πυροβολισμούς για να μη με δουν. Τότε ναι, είχα κινδυνέψει πολύ.

Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη περιοδικό YOU

Ιορδάνης:

  • Σακάκι και παντελόνι, Rococo
  • Πουκάμισο, Marks and Spencer,marksandspencer.gr
  • Παπούτσια, NAK Light, AVENUE

Ανθή:

  • Σακάκι και παντελόνι, Reiko Jeans
  • Ρολόι, Le Dom, ledomwatches.com. JCou Boutique Store
  • Γόβες, Adam’s Shoes, Sandy.s

Ζούμε σε μια περίεργη εποχή και καλείστε με την Ανθή στην «Κοινωνία ώρα Mega» να διαχειρίζεστε τα δύσκολα θέματα της επικαιρότητας. Κατανοείς αυτό που λέει ο κόσμος, ότι από το πρωί που ανοίγει την τηλεόρασή του σπάνια θα δει μια... ευχάριστη είδηση;

Είναι αλήθεια αυτό που λένε. Για μένα το πιο σημαντικό θέμα είναι εκείνο του κορωνοϊού που απειλεί τη ζωή των ανθρώπων και όχι τόσο τα εθνικά θέματα, γιατί αυτά είναι στην πολιτική ατζέντα εδώ και πολλά χρόνια. Το δύσκολο είναι πως υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που δεν πιστεύουν ότι υπάρχει ιός. Με σταμάτησε τις προάλλες ένας κύριος στον δρόμο και μου είπε σε έντονο ύφος «εσείς οι δημοσιογράφοι τα κάνετε όλα». Δεν μου κάνει εντύπωση, ο κόσμος πάντα πυροβολεί τον αγγελιοφόρο μιας είδησης. Το θέμα της πανδημίας οι πολιτικοί το πηγαίνουν μέρα με τη μέρα γιατί δεν μπορούν να κάνουν καμιά πρόβλεψη. Λειτουργούν και εκείνοι σε τεντωμένο σκοινί. Η αποθέωση του Τσιόδρα και του Χαρδαλιά που έγινε το προηγούμενο διάστημα, πολύ λίγο απέχει από το ανάθεμα, όπως συνήθως κάνουμε στην Ελλάδα.

ΑΝΘΗ ΒΟΥΛΓΑΡΗ

Στον γάμο σου έγιναν όλα όπως τα είχες ονειρευτεί;

Πραγματικά ήταν 100% όπως το είχα ονειρευτεί και μακάρι να μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω και να το ξαναζούσα όπως το έζησα. Ο Κώστας ήταν πιο συγκινημένος και από μένα σε όλο το μυστήριο. Είχα βέβαια όλο αυτό το διάστημα ένα άγχος για το αν θα πάνε τα πράγματα καλά και λόγω του κορωνοϊού, αν θα μπορέσουν να τηρηθούν οι αποστάσεις μεταξύ των καλεσμένων και τα ανάλογα μέτρα. Είχα φτιάξει κανονική σκαλέτα, όπως κάνουμε στις εκπομπές, για το πώς θα πάει ο γάμος σε όλες τις λεπτομέρειες. Παρόλα αυτά πήγαν όλα ρολόι.

Χωρίς απρόοπτα;

Έγιναν μερικά. Όταν ανέβηκα στο άλογο και προχωρούσα προς την εκκλησία, κάποια στιγμή το άλογο μου πάτησε το πέπλο που φορούσα και σκίστηκε. Το πήρα βέβαια στα αστεία, όπως και την ώρα που κάποιοι μου πέταξαν με δύναμη ρύζι και το άλογο αφήνιασε! Ευτυχώς όλα καλά!

Αλήθεια, μικρή τι ήθελες να γίνεις όταν μεγαλώσεις;

Ήθελα να γίνω ιατροδικαστής, αυτό το είπα σε μικρή ηλικία γιατί είχα δει μια αστυνομική σειρά, αλλά και γενικώς μου άρεσαν τα μυστήρια. Μετά ήθελα να γίνω γυμνάστρια και μετά ήθελα να γίνω παρουσιάστρια! Το να γίνω δημοσιογράφος δεν μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό, αλλά μετά κατάλαβα ότι είναι αναγκαίο για να γίνω παρουσιάστρια!

Αισθάνεσαι σιγουριά που έχεις τον Ιορδάνη στο πλευρό σου;

Έχω σταθεί πάρα πολύ τυχερή σε αυτό, γιατί ο Ιορδάνης είναι ένας πολύ έμπειρος δημοσιογράφος.

Σου είναι λίγο βάρβαρο το τόσο πρωινό ξύπνημα;

Εννοείται, δεν το έχω συνηθίσει ακόμη! Και όποιος λέει ότι έχει συνηθίσει, λέει ψέματα! (γέλια). Έχω αποφασίσει όμως όσο κάνω αυτή την πρωινή ζώνη να κάνω πράγματα στην καθημερινότητά μου, να φροντίζω τον άντρα μου, να μαγειρεύω, να φροντίζω το σπίτι μας. Οπότε με έναν καλό προγραμματισμό προσπαθώ να τα προλαβαίνω όλα!

Κεντρική Φωτογραφία:

Ανθή:

  • Φόρεμα, Makis Tselios Y.W., Kattis Fashion
  • Κολιέ και δαχτυλίδι, Al’oro Jewellery

Ιορδάνης:

  • Πουκάμισο και πλεκτό στους ώμους, s.Oliver, AVENUE
  • Denim παντελόνι, United Colors of Benetton, AVENUE
  • Ρολόι, OOZOO, K.ACE

Περισσότερα στο You weekly που κυκλοφορεί.