Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη μιλά για την ζωή της στο περιοδικό YOU!

Από την Κατερίνα Μπούσιου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Η τύχη τα τελευταία χρόνια έπαιξε περίεργα παιχνίδια μαζί της. Από την απώλεια της μητέρας της, στις κρίσεις πανικού, στα δύσκολα οικονομικά χρόνια της κρίσης. Δεν έχασε ποτέ τη δύναμή της, πάλεψε και κυνήγησε τα όνειρά της. Η ζωή τής το ξεπλήρωσε γενναιόδωρα, χαρίζοντάς της μαζί με την επαγγελματική επιτυχία ως Θεοδοσία στις «Άγριες Μέλισσες» και έναν νέο έρωτα. Η ηθοποιός Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, λίγο πριν ξεκινήσει τα γυρίσματα της νέας σειράς στην οποία θα συμμετέχει, στο Mega, μιλά για όλα σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο YOU.

  • Φωτογραφίες: ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΠΑΡΕΛΙΩΤΗΣ
  • Styling: ILIAS WIA
  • Makeup - Hair: ΣΤΕΛΛΑ ΔΡΟΣΟΥΛΑΚΗ

Και ξαφνικά εκεί που τα είχαν βάλει όλοι μαζί σου στα social media γιατί έκανες δύσκολη τη ζωή στον δάσκαλο και στην Ελένη στις «Άγριες Μέλισσες», αποθεώθηκες για την ερμηνεία σου στο τελευταίο επεισόδιο. Πώς ένιωσες;

Ειλικρινά δεν περίμενα πως ο κόσμος θα είχε αυτή την αντίδραση, μου έκανε τρομερή εντύπωση. Χάρηκα πολύ γιατί εισέπραξα πολύ συγκινητικά λόγια. Το βράδυ που παίχτηκε στην τηλεόραση το επεισόδιο, όλοι μα όλοι οι συνάδελφοί μου στη σειρά μού έστειλαν επίσης πολύ όμορφα μηνύματα. Ο σκηνοθέτης μας, ο Λευτέρης Χαρίτος, επίσης είχε συγκινηθεί πολύ και μάλιστα από την πρώτη στιγμή που έβλεπε τα πλάνα του επεισοδίου στο μοντάζ.

Δεν ξέρω αν είναι θέμα τύχης ή αν είναι καρμικό, αλλά παράλληλα με την επαγγελματική σου επιτυχία ήρθε και ένας νέος έρωτας στη ζωή σου. Σου ήρθαν όλα τα ευχάριστα μαζί...

Μπορεί να ακουστεί ως κλισέ, αλλά είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή! Γενικά είμαι άνθρωπος της σχέσης, δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο για τον χαρακτήρα μου. Με τον Θανάση γνωριστήκαμε μέσω του αδερφού μου.

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη περιοδικό YOU

  • Φόρεμα, Parle Moi
  • Ζώνη, Zara
  • Κοσμήματα, KΛRKΛLIS Silver Collection, KΛRKΛLIS
  • Μποτάκια, Bozikis, bozikis.gr

Ήταν έρωτας την μετά καραντίνας εποχή; Πρώτη φορά σάς είδαμε να κάνετε κοινές διακοπές το καλοκαίρι στην Αστυπάλαια...

Η σχέση μας ξεκίνησε πριν από την καραντίνα, απλά δεν έβρισκα τον λόγο να το πω μόνη μου δημόσια. Όταν ρωτήθηκα αν ισχύει, φυσικά δεν ήθελα να πω ψέματα και το παραδέχτηκα.

Θα συμβίωνες με άνεση αυτό το διάστημα;

Γενικώς είμαι άνθρωπος που μου αρέσει και η μοναξιά. Μόλις έφτιαξα το σπίτι μου στο οποίο μένω και είμαι πολύ χαρούμενη. Οπότε είμαι καλά στην κατάσταση που είμαι, θέλω προς το παρόν να έχω και τον προσωπικό μου χώρο.

Συνήθως όμως τον πρώτο καιρό που κάποια γυναίκα είναι ερωτευμένη θέλει συνέχεια να είναι με τον σύντροφό της. Δεν νιώθεις αυτή την ανάγκη;

Φυσικά, εννοείται. Στο παρελθόν όμως πάνω στον ενθουσιασμό μου τα παράτησα όλα, άφησα το σπίτι μου και συγκατοίκησα με τον τότε σύντροφό μου με τον οποίο γνωριζόμουν μόλις έναν μήνα και με τον οποίο χώρισα μετά από ένα μικρό διάστημα. Τότε ήμουν με τα... μυαλά στα κάγκελα, τώρα πια θέλω όλα να γίνονται σταδιακά και πιο σίγουρα.

Έτυχε ποτέ να ζητήσεις τη βοήθειά ενός ψυχολόγου για να διαχειριστείς τα συναισθήματά σου ή να αντιμετωπίσεις κάποια δυσκολία;

Έκανα για πέντε χρόνια ψυχανάλυση και με βοήθησε πολύ σε εκείνη τη φάση της ζωής μου. Είχα πολύ άγχος και το ίδιο μου το σώμα μού χτύπησε το καμπανάκι για να ζητήσω βοήθεια, αφού πάθαινα κρίσεις πανικού. Μου έκανε καλό, γιατί μετά σταμάτησα να φοβάμαι. Συνήθως ο φόβος είναι για το άγνωστο. Όταν πια γνωρίζεις τι σου συμβαίνει, μπορείς και να το αντιμετωπίσεις.

O μπαμπάς σου γνώρισε την τωρινή σου σχέση;

Ναι, έτυχε και γνωρίστηκαν. Δεν έγινε με τυπικό τρόπο, δεν ήρθε με λουλούδια στο σπίτι δηλαδή o σύντροφός μου για να γνωρίσει τον μπαμπά μου, δεν μας αρέσουν καθόλου αυτά! (γέλια)

Περισσότερα στο περιοδικό YOU!

Κεντρική φωτογραφία:

  • Φόρεμα, NΑSH by Natasha Avloniti
  • Ζώνη, Zara
  • Κοσμήματα, KΛRKΛLIS Silver Collection, KΛRKΛLIS
  • Μποτάκια, Envie Shoes, envieshoes.gr