Άση Μπήλιου: "Μέχρι τον Μάρτιο του 2021 θα είναι πολύ δύσκολα με την πανδημία"

Αποκλειστική αποκάλυψη στο περιοδικό YOU!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Οι συναστρίες της δικής της ζωής έχουν όμορφες αλλά και πικρές μνήμες, έρωτα, γέλια, δοκιμασίες αλλά και ευχάριστα απρόοπτα. Εδώ και δύο δεκαετίες η Άση Μπήλιου είναι η αγαπημένη μας τηλεοπτική αστρολόγος, η ήρεμη φωνή που βάζει τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση χωρίς υπερβολές. Λίγες μέρες μετά την πρεμιέρα της εκπομπής της «Stars System» στο Star, που μετρά ήδη 14 χρόνια παρουσίας στον τηλεοπτικό αέρα, δίνει μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο YOU μιλώντας για τους κόντρα ρόλους της ζωής της, τα παιδικά της χρόνια, την απώλεια του πατέρα της και το δέσιμο με τη μητέρα της, για τα... πανκ χρόνια της εφηβείας, για ένα τραγούδι που στάθηκε η αφορμή για να γνωρίσει τον επί 28 χρόνια σύντροφο της ζωής της, για την πανδημία, αλλά και την Ελένη Μενεγάκη, τη Μαρία Κίτσου και τον Σωτήρη Τσιόδρα!

Σε ρωτούν ευθέως και για το πότε θα περάσει η πανδημία;

Ναι, φυσικά με ρωτάνε, γιατί ο κορωνοϊός επηρεάζει πια όλους τους τομείς της ζωής μας. Και εγώ αυτό που μπορώ να δω είναι μια καλυτέρευση μόνο ανά χρονικά διαστήματα. Πιστεύω πως μέχρι την άνοιξη του 2021 θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα και θεωρώ ότι δεν θα αρχίσουμε με άνεση να ταξιδεύουμε πριν το 2022.

Άση Μπήλιου περιοδικό YOU

  • Τοπ, Mat fashion (με έκπτωση 30% σε επιλεγμένα είδη και ειδικές τιμές), shop.matfashion.com
  • Σκουλαρίκια, Mesmerize Jewelries by Antonia Kalogeropoulou

Τι ζώδιο είναι ο καθηγητής κύριος Τσιόδρας;

Είναι Ζυγός. Ανήκει σε ένα από τα παρορμητικά ζώδια, τα οποία φέτος κλήθηκαν να ισορροπήσουν τα δύσκολα. Πάντα οι Ζυγοί μπαίνουν στη μέση ως διαμεσολαβητές, δεν είναι τυχαίο ότι είναι το ζώδιο της διπλωματίας.

'Εχεις συνηθίσει την προβολή;

Έχει πλάκα, γιατί πολλές φορές έρχονται άγνωστοι και με φωνάζουν με το όνομά μου. Αρχικά τους κοιτώ με το ύφος... «μα πού σε ξέρω; Δεν σε θυμάμαι», μέχρι που ακούω τη φράση «δεν με ξέρεις!». Υπάρχει αυτή η οικειότητα από τον κόσμο, φυσικό είναι, γιατί μπαίνω λόγω της τηλεόρασης στο σαλόνι τους εδώ και 20 χρόνια.

Σου είναι και... βάρος αυτή η οικειότητα;

Υπάρχουν στιγμές που η αναγνωρισιμότητα βοηθά, υπάρχουν όμως και στιγμές που λέω «μα γιατί να με ξέρουν;». Ορισμένοι δεν σέβονται κάποια όρια. Μου έχει τύχει να νοσηλεύομαι σε ένα νοσοκομείο και να έρθει η νοσοκόμα να με ξυπνήσει για να με ρωτήσει για το ζώδιό της! Να είμαι σε γάμο, να περιμένω στην ουρά για να χαιρετήσω το ζευγάρι, και επίσης να με ρωτάνε για τα ζώδια. Δεν είναι όλες οι στιγμές ίδιες!

Κεντρική φωτογραφία:

  • Τοπ και πουκαμίσα, Mat fashion (με έκπτωση 30% σε επιλεγμένα είδη και ειδικές τιμές), shop.matfashion.com
  • Φόρεμα, Sun Rose
  • Παντελόνι, Just Perfect
  • Mοκασίνια, Adams Shoes, Sandy.s
  • Σκουλαρίκια και δαχτυλίδι, Pearls Center

*(περισσότερα στο You weekly που κυκλοφορεί)