Παύλος Ορκόπουλος και Γιώργος Σουξές στο νέο τεύχος YOU!

Άκρως αποκαλυπτικοί στις δηλώσεις τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Οι δύο Αρχές των «Άγριων Μελισσών», ο ταξίαρχος και ο ενωμοτάρχης, αποτελούν το δίδυμο... φωτιά της σειράς. Ο Παύλος Ορκόπουλος και ο Γιώργος Σουξές έχουν μια εκπληκτική χημεία και εκτός τηλεόρασης, και δίνουν στο YOU μια αποκαλυπτική αλλά και συνάμα απολαυστική συνέντευξη. Μιλάνε για τα παιδικά τους χρόνια, τα φλερτ, τις γυναίκες, τις δύσκολες οικονομικές ανατροπές, τα παιδιά και τα εγγόνια τους, αλλά και για τις συγκλονιστικές εξελίξεις που έρχονται στο Διαφάνι.

Είστε παντρεμένος 43 χρόνια με τη γυναίκα σας, κύριε Ορκόπουλε. Ποια είναι η δική σας συνταγή για έναν ευτυχισμένο γάμο;

Π.: Δεν υπάρχει μυστική συνταγή! Πρέπει να μπαίνεις απλά στη θέση του ανθρώπου που αγαπάς, να έχεις κατανόηση. Με τη γυναίκα μου είμαστε μαζί από μικρή ηλικία, μεγαλώσαμε μαζί. Πολλοί είχαν αναρωτηθεί πώς θα λειτουργούσε η συνύπαρξη με τη γυναίκα μου, που είναι επίσης ηθοποιός. Αλλά εμείς καταφέραμε να το κάνουμε προτέρημα στη σχέση μας.

Γ.: Συνήθως όμως δεν είναι έτσι τα πράγματα. Βγαίνει το «εγώ» του καθενός στη σχέση.

Παύλος Ορκόπουλος και Γιώργος Σουξές περιοδικό YOU

  • ΠΑΥΛΟΣ
  • Σακάκι και παντελόνι, Rococo
  • Ζιβάγκο, Guy Laroche Piraeus
  • Oxfords, Nak, Nak light, AVENUE
  • ΓΙΩΡΓΟΣ
  • Σακάκι και παντελόνι, Orion και πουκάμισο, Casa Moda, όλα King Size Soufleris
  • Μποτάκια, Adam’s Shoes, Sandy.s

Υπήρξαν φορές που η γυναίκα σας δούλευε και έφερνε τα λεφτά στο σπίτι;

Γ.: Όχι. Τώρα ψάχνω να βρω μια τέτοια γυναίκα, να δουλεύει και εγώ να κάθομαι! (γέλια) Καθόλου δεν θα με πείραζε να έχω μια γυναίκα καριέρας, αντίθετα θα καμάρωνα!

Υπάρχουν όμως γυναίκες που έχουν αφήσει κατά μέρος την καριέρα τους για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους και όταν αυτά ενηλικιωθούν βγαίνει ως απωθημένο το ότι δεν μπόρεσαν και εκείνες να είναι δημιουργικές στη δουλειά...

Γ.: Δεν πρέπει όμως να το σκέφτονται έτσι και φέρνω ως παράδειγμα τη μητέρα μου, γιατί είχε τέσσερις άντρες στο σπίτι, εμένα, τα δύο αδέρφια μου και τον πατέρα μου, και παράλληλα δούλευε από το πρωί ως καθαρίστρια.

Συνεπώς καλύτερη ζωή κάνει μια γυναίκα που δεν δουλεύει και μένει στο σπίτι για να μεγαλώσει τα παιδιά της. Επιτελώντας βέβαια εξίσου ένα σημαντικό έργο.

Π.: Έχω λατρεία στις γυναίκες που δουλεύουν, μεγαλώνουν με κόπο τα παιδιά τους και φροντίζουν την οικογένειά τους.
Νομίζω, κύριε Σουξέ, πως είναι η ώρα να σας κάνει προξενιά ο κύριος Ορκόπουλος για να σας αποκαταστήσει...

Γ.: Ναι, αλλά έχω πολλές απαιτήσεις τώρα πια. Τη γυναίκα τη θέλω να είναι μορφωμένη, να έχει καλό Ε9, να είναι όμορφη. Όσο για την ηλικία, δεν έχω πρόβλημα! (γέλια)

Έχει ηλικία το φλερτ; Σας φλερτάρουν γυναίκες που είναι και θαυμάστριες;

Π.: Το φλερτ διαρκεί για μια ζωή. Επειδή είμαι ένας ώριμος άνθρωπος, έχω ζήσει τις εποχές που δεν χρειαζόμασταν το διαδίκτυο για να φλερτάρουμε. Έρχονται φλερτ από παντού και... εκπέμπουμε από παντού!

Ο κύριος Σουξές γράφει ποιήματα. Με ποιήματα φλερτάρετε μια γυναίκα;

Γ.: Αυτά τα γράφω όταν κάποια γυναίκα με χωρίζει! Τότε βγαίνει από μέσα μου όλος ο πόνος του καλλιτέχνη. Εγώ θυμάμαι εκείνα τα πάρτι που κάναμε εκείνες τις εποχές που ντρεπόμασταν να αγγίξουμε λίγο την κοπέλα. Αλλά σήμερα έρχονται τα φλερτ απανωτά! Παντρεμένες, ανύπαντρες, αρραβωνιασμένες, τα πάντα όλα έχει ο μπαξές! (γέλια) Το φλερτ είναι μια πολύ ωραία αίσθηση.

Τα παλιά χρόνια όμως ήθελε τέχνη το φλερτ...

Γ.: Ο κύριος Ορκόπουλος ξέρει άλλο τρόπο από εμένα, εγώ ήμουν πιο χίπης, λίγο πιο επιθετικός. Ο Παύλος, έτσι όπως τον βλέπω που γράφει ποιηματάκια κάθε πρωί στη γυναίκα του και τα αφήνει στην καφετιέρα, έχει άλλον τρόπο προσέγγισης.

Π.: Δεν κάθομαι να σκεφτώ τον τρόπο που θα φλερτάρω, αυτόν τον υποδεικνύει η ψυχή και η καρδιά. Και έτσι μόνο το χαίρεσαι το φλερτ ακόμη και αν δεν βρει ανταπόκριση.

Γ.: Σου έχει συμβεί πολλές φορές να μην έχεις ανταπόκριση στο φλερτ; Γιατί εμένα διαρκώς μού συμβαίνει! (γέλια)

Κεντρική φωτογραφία:

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
  • Πουκάμισο, Casa Moda, τιράντες, MaxFord, παντελόνι, Luigi Morini, όλα King Size Soufleris
  • Oxfords, Nak, Nak Light, AVENUE
  • ΠΑΥΛΟΣ
  • Πουκάμισο, s.Oliver, AVENUE
  • Πλεκτό στους ώμους και ζώνη, United Colors of Benetton, AVENUE
  • Παντελόνι, Guy Laroche Piraeus
  • Oxfords, Nak, Nak Light, AVENUE

*(Περισσότερα στο You weekly που κυκλοφορεί)