Νάσος Παπαργυρόπουλος: «Μετά το Survivor ζαλιζόμουν απ' το βουητό του κόσμου, πάθαινα ναυτία, έχανα την αναπνοή μου...»

Αποκλειστική συνέντευξη στο περιοδικό YOU

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Θα μπορούσε να είχε κάνει μία λαμπερή καριέρα στο τραγούδι, ξεκινώντας στα θρυλικά «Αστέρια» του πατέρα του, Αργύρη Παπαργυρόπουλου... Εκείνος χάραξε τη δική του πορεία στην υποκριτική, επειδή όμως το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον, βρέθηκε στο J2US για να δείξει το φωνητικό του ταλέντο. Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος περιγράφει όσα άλλαξαν στη ζωή του τα τελευταία χρόνια, αποκαλύπτει για πρώτη φορά την άγνωστη θητεία του ως ρεπόρτερ, ενώ ξεκαθαρίζει ποια είναι η σχέση του με την Ζόζεφιν!

  • Από τον Γιώργο Κακογιάννη
  • Φωτογραφίες: Ελεάννα Κουρκουλοπούλου
  • Styling: Έλενα Οικονόμου & Ilias Wia
  • Μακιγιάζ/Μαλλιά: Γιώργος Καρδάτος @georgekardatos

Πώς προέκυψε η συμμετοχή σου στο J2US;

Το τραγούδι είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την υποκριτική, το ένα βοηθάει το άλλο. Όταν σπούδαζα στο Εθνικό Θέατρο και στην Αμερική, πάντα το έβλεπα, ως κομμάτι του μιούζικαλ. Όμως δεν είχα ασχοληθεί ποτέ επαγγελματικά με αυτό, αν ήθελα θα ήταν ό,τι πιο εύκολο για μένα, επειδή ο πατέρας μου είχε νυχτερινά μαγαζιά. Μου είχε γίνει πρόταση και την προηγούμενη σεζόν απ' το J2US, όμως δεν ήμουν σίγουρος. Μόλις το είδα, μου άρεσε και κατάλαβα ότι δεν είναι μακριά από μένα, το είδα σαν μία ευκαιρία να διασκεδάσω και να μάθω πράγματα. Δεν μετάνιωσα που δεν πήγα, νομίζω πως έπρεπε να πάω στο δεύτερο κύκλο, με τους τραγουδιστές που είναι τώρα.

Η Ζόζεφιν είναι καλή δασκάλα;

Το καλό που μου κάνει, είναι ότι με έχει βγάλει έξω απ' τα νερά μου. Δεν ήξερα ότι μπορώ να τραγουδήσω έτσι, με αυτήν την τεχνική, ακόμα και η «δυσκολία» που μου προκαλεί είναι εκπαιδευτική. Με τη δική της βοήθεια, βελτιώνομαι. Αν ήμουν μόνος μου, δεν θα μπορούσα να το κάνω.

Εμφανισιακά σ' αρέσει;

Είναι πολύ καλή τραγουδίστρια, το αναγνωρίζει ο κόσμος, και κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί πως εμφανισιακά είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι. Παρόλα αυτά, έχουμε μία πολύ καλή επαγγελματική επικοινωνία και αρμονία, όσο περνούν τα επεισόδια βελτιωνόμαστε, και εκεί αρχίζει και τελειώνει η σχέση μας. Θα ήθελα μετά το παιχνίδι να κρατήσουμε μία καλή επικοινωνία.

Νάσος Παπαργυρόπουλος

  • Πουλόβερ (στους ώμους), πουκάμισο και παντελόνι, Marks and Spencer, marksandapencer.gr
  • Μποτάκια, Adam’s Shoes

Σου έστελναν μηνύματα που σου ζητούσαν να σε γνωρίσουν, μετά το Survivor;

Υπήρχε καταιγισμός μηνυμάτων, εκ των πραγμάτων δεν μπορούσα να απαντήσω σε όλα. Όταν βγήκα απ' το παιχνίδι έπρεπε πάλι να συνηθίσω σε μία καινούρια ζωή. Μου πήρε χρόνο να προσαρμοστώ, γι' αυτό τους πρώτους μήνες έκανα παρέα με παιδιά που ήταν κι εκείνα στο Survivor. Τους ένιωθα πιο κοντά μου, ακόμα και αν δεν ταιριάζαμε εν τέλει. Όταν έβγαινα σε μέρη με πολύ κόσμο ζαλιζόμουν απ' το βουητό, πάθαινα ναυτία, πολλές φορές έχανα την αναπνοή μου.

Πήρες κάποια απόφαση για τον εαυτό σου;

Κατ' αρχάς, μπόρεσα να είμαι ο εαυτός μου, γιατί πριν φοβόμουν να ξεδιπλώσω στοιχεία του χαρακτήρα μου, μην τυχόν και με κρίνουν αρνητικά ή χαρακτηριστώ γραφικός. Η αποδοχή απ' τον κόσμο μου έδωσε έναν διαφορετικό τρόπο για να εκφραστώ στη ζωή μου. Επιπλέον, νόμιζα ότι υπάρχουν όρια στον εαυτό μου και κάθε φορά τα ξεπερνούσα. Φλέρταρα καθημερινά με την ιδέα να φύγω απ' το παιχνίδι, αλλά κάθε φορά που έπεφτα για ύπνο έλεγα «άλλη μία μέρα». Το σώμα υπέφερε, αλλά το πνεύμα κράτησε τα ηνία και συνέχισα μέχρι τέλους.

Τι σε έφερε σε σημείο να πεις ότι θέλεις να αποχωρίσεις;

Το παιχνίδι ήταν όλο μία μεγάλη δυσκολία, το περίεργο θα ήταν να βρεις κάτι για να θες να μείνεις (γέλια). Καθημερινά υπήρχε μία συγκλονιστική πείνα, είχαμε μόνο τρεις κουταλιές ρύζι και λίγο καρύδα. Ο κόσμος με ρωτάει αν ήταν αλήθεια, όμως ήταν ακόμα πιο δύσκολα απ' ό,τι έδειχναν. Για παράδειγμα δεν έδειχναν ότι κρυώναμε και δεν είχαμε μπουφάν, ούτε ότι τα πόδια μας ήταν γεμάτα πληγές και πύον και τα σκούπιζε ο γιατρός πριν βγούμε στην κάμερα για να μην φαίνονται αντιαισθητικά. Ήταν επίσης η απομόνωση, να βλέπεις μονίμως το ίδιο μέρος με συρματοπλέγματα γύρω-γύρω, σαν να βρισκόσουν σε μία φυλακή. Το βράδυ ξυπνούσα 8 φορές για να γυρίσω πλευρό, γιατί πόναγα και έκανα μελανιές, γιατί δεν είχα λίπος στο σώμα μου. Το πρωί έλεγα «Θεέ μου, να νυχτώσει, να κοιμηθώ και να μην πεινάω» και το βράδυ που κοιμόμουν έλεγα «Χριστέ μου πότε θα έρθει η ώρα να ξημερώσει για να μην πονάω».

Με την υποκριτική ήθελες να ασχοληθείς από μικρός;

Πήγα για σπουδές στο Εθνικό Θέατρο, αμέσως μετά το σχολείο και αφού είχα σπουδάσει ένα χρόνο Οικονομικά -που το μετάνιωσα. Από μικρός φανταζόμουν πως έμπαινα σε ένα βεστιάριο, φορούσα ρούχα και γινόμουν ο χαρακτήρας που αντιπροσώπευαν. Πολύ αργότερα κατάλαβα ότι αυτές οι σκέψεις με οδηγούσαν στην υποκριτική. Νομίζω ότι επηρεάστηκα πολύ απ' τον οικογενειακό μου περίγυρο, γιατί ήμουν συνέχεια με καλλιτέχνες, ηθοποιούς και τραγουδιστές. Μην ξεχνάς ότι με βάφτισε ο Τόλης Βοσκόπουλος, έχω μεγαλώσει στο σπίτι της Ρένας Βλαχοπούλου, και θυμάμαι που πηγαίναμε διακοπές με την Άννα Βίσση και με τον Νίκο Καρβέλα.

Τι θα ξεχώριζες απ' την καριέρα σου;

Δεν έχω κάνει πολλά πράγματα, από ταινίες και θεατρικές παραστάσεις, έχω υπάρξει και ως ρεπόρτερ στο STAR, στις ένδοξες εποχές του Σταμάτη Μαλέλη. Πάντα μ' άρεσε περισσότερο η αρχαία τραγωδία και τον πρώτο χρόνο μου δόθηκε η ευκαιρία να συμμετέχω σε μία παράσταση στην Αρχαία Επίδαυρο, στον Χορό. Όμως δεν πήγα, γιατί είχα κλείσει να βρίσκομαι σε μία καλοκαιρινή σχολή και δεν με άφησε η οικογένεια μου. Ακόμα σκέφτομαι «Τι ωραίο ξεκίνημα θα μπορούσες να είχες κάνει στα 19 σου...».

Δεν γνώριζα πως ήσουν ρεπόρτερ στο STAR...

Ναι, έχω φέρει και αποκλειστικό! Εξέθεσα κάποιους ανόητους τουρίστες που πήγαιναν στην Ακρόπολη και έβγαζαν φωτογραφίες με τα οπίσθια τους μπροστά σε όλο τον κόσμο. Έχω δουλέψει πολύ με τον Γρηγόρη Μπάκα, ήταν γενικά μία ωραία εμπειρία.

Μεγάλωσες με έναν άνθρωπο που έχει χαρακτηριστεί ως ο «βασιλιάς της νύχτας». Εσύ ένιωσες ποτέ «πρίγκιπας»;

Όχι. Μπορεί να λέγονταν όλα αυτά, παρόλα αυτά και οι δύο μου γονείς ήταν ταπεινόφρονες. Η συμπεριφορά τους ήταν τέτοια που δεν θα μπορούσαν να κακομάθουν τον αδερφό μου και εμένα.

Περισσότερα στο περιοδικό You που κυκλοφορεί

Κεντρική φωτογραφία:

  • T-shirt, πουκάμισο και πανωφόρι (κατόπιν παραγγελίας), όλα Gusto Vassilis, Facebook: GustoVassilis
  • Παντελόνι, Camel Active, clodist.gr
  • Ρολόι, OOZOO, K.ACE
  • Μποτάκια, Levi’s, Sandy.s