Ματίνα Νικολάου: "Ο Νίκος Μουτσινάς με βοήθησε όταν ήμουν σε άθλια κατάσταση"

Αποκλειστική συνέντευξη στο περιοδικό You

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Είναι η πιο χαρακτηριστική τηλεοπτική περσόνα της χρονιάς, δυναμική και ασυγκράτητη ως Βάνια στο πλευρό του Νίκου Μουτσινά στο “Καλό μεσημεράκι” του ΣΚΑΪ. Μια ηθοποιός με σπάνιο ταμπεραμέντο και μια γυναίκα που, όπως παραδέχεται, άργησε να ανακαλύψει τη θηλυκή της πλευρά. Η σχέση με τον μονάκριβο γιο της, η περηφάνια της μαμάς της, οι αναμνήσεις από τον πατέρα της, ο αγώνας της για να ξεπεράσει τις δυσκολίες, η μεγάλη αγάπη του κόσμου και η σπάνια σχέση με τον σύντροφό της Βασίλη... Η Ματίνα Νικολάου σε μια μοναδική εξομολόγηση, υποδέχεται τη νέα χρόνια με την πιο θετική της διάθεση!

Από την Κατερίνα Μπούσιου

Φωτογραφίες: Κώστας Καπαρελιώτης

Styling: Ιlias Wia

Make-up/Ηair Στέλλα Δροσουλάκη

Κυκλοφορεί σαν... νεράιδα στη φωτογράφισή μας, χαμογελά συνέχεια μας έχει παρασύρει στη θετική της διάθεση. Με μόνη διακοπή για να μιλήσει στο τηλέφωνο με την γλυκιά της φωνή -που δεν έχει καμιά σχέση με την βροντερή φωνή της Βάνιας- με τον γιο της, που προσπαθεί να την πείσει πως έχει διαβάσει τα μαθήματά του και θέλει να βγει μια βόλτα με τους φίλους του. Φυσικά και δεν του αρνείται, αλλά όπως θα έκανε κάθε μαμά βάζει και συγκεκριμένα χρονικά όρια. Τα μάτια της λάμπουν όταν του μιλά και μας αποδεικνύει αυτή την υπέροχη ευαίσθητη πλευρά της.

Ποια ήταν η ωραιότερή σου στιγμή ως Βάνια;

Ήταν πολλές, κυρίως από τις δοκιμασίες του GNTM. Μερικές δεν μπορούσαν να γίνουν λόγω κατασκευών, αν και η παραγωγή μας είναι πολύ άξια - μόνο ελέφαντα δεν τους έχουμε ζητήσει!Ήταν πολύ διασκεδαστικό για μένα, νομίζω και για τον κόσμο που έβλεπε GNTM και “Καλό Μεσημεράκι” και μπορούσε να τα συγκρίνει.

Στις καλές σου στιγμές δεν βάζεις κι εκείνη που γύρισες την κάμερα αλά Ελένη Μενεγάκη στην τελευταία της εκπομπή, που φίλησε τον Μάκη, και αντίστοιχα εσύ φίλησες τον σύντροφό σου;

Επειδή η Βάνια είναι ο πιο αισιόδοξος άνθρωπος, δεν θα μπορούσε να μην ακολουθήσει τα βήματα της «βασίλισσας»! Εκείνη τη μέρα ήταν η τελευταία μας εκπομπή για τη σεζόν και ήταν μια καλή στιγμή να το διακωμωδήσουμε. Είπαμε στον Βασίλη να μείνει στο συγκεκριμένο σημείο για να τον πιάσει η κάμερα, οπότε το δέχτηκε με χαρά - τι να κάνει κι αυτός ο άνθρωπος; (γέλια).

Με τον Νίκο Μουτσινά είστε πια ένα αχτύπητο τηλεοπτικό ντουέτο και εδώ και πολλά χρόνια και φίλοι. Έχετε τσακωθεί κάποια στιγμή σοβαρά;

Δεν έχουμε τσακωθεί ποτέ. Ο Νίκος είναι ένας άνθρωπος με χιούμορ εύστροφος, είναι η χαρά της ζωής. Μου έχει προσφέρει πολλά πράγματα όπως και εγώ σε εκείνον. Με βοήθησε ακόμα και οικονομικά στο παρελθόν, όταν ήμουν σε άθλια κατάσταση και έπρεπε να βρω οπωσδήποτε μια δουλειά εκείνος με προσέλαβε ως βοηθό σκηνοθέτη. Είναι πολύ γενναιόδωρος και αυτό δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Προσπαθώ να του το ανταποδίδω όσο μπορώ.

Βλέπω να είναι κουμπάρος σας στον γάμο με τον Βασίλη...

(γέλια) Δεν έχω σκοπό να ξαναπαντρευτώ, ούτε το σκέφτομαι. Θα δούμε, έχει ο Θεός, είναι κάτι που δεν θέλω να οργανώσω.

Κεντρική φωτογραφία:

Φόρεμα, Vasilis Emmanuel Zoulias

Σκουλαρίκια και κολιέ, KΛRKΛLIS Silver Collection, KΛRKΛLIS

Πέδιλα, Kotsonas Ηandmade Shoes

*Περισσότερα στο You weekly που κυκλοφορεί